reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dostałam profil 3 [emoji14] mam spokój od ich ofert ;P zasilek wybiorę i się wyrejestruje i o to mi chodziło w końcu coś po mojej myśli ;p
To super , że się udało [emoji6]
No to jak na urząd to na bogato polecieli :D ja nie wiem gdzie mi by szukali pracy bo ja kilka lat doświadczenia w zawodzie jako księgowa więc nie wiem czego by chcieli mnie uczyc w tym zawodzie ;p
Polecieli, bo to był staż sponsorowany z Unii Europejskiej hehe , więc mieli czym szastać [emoji23]
Nie martw się urząd potrafi [emoji12]

reklama
Dziewczyny czy w razie czego któraś będzie chętna na testy ciążowe takie z allegro :) nakupilam jak szalona a gdyby od razu zaskoczyło to nie wiem co z nimi zrobię :p

Zawsze dobrze mieć jakieś w zanadrzu [emoji23][emoji23]
Ja juz Ciebie w ogóle nie rozumiem[emoji23] najpierw sie pytasz jak usunąć tu konto, pozniej ze chyba potrzebujesz przerwy a teraz sie pierwsza zglaszasz po testy ciążowe[emoji23]
Dziewczyno!!! Poukladaj sobie najpierw wszystko w glowie i dopiero pozniej działaj![emoji5]

Ja juz Ciebie w ogóle nie rozumiem[emoji23] najpierw sie pytasz jak usunąć tu konto, pozniej ze chyba potrzebujesz przerwy a teraz sie pierwsza zglaszasz po testy ciążowe[emoji23]
Dziewczyno!!! Poukladaj sobie najpierw wszystko w glowie i dopiero pozniej działaj![emoji5]
Bo Ewelina to chyba taka impulsywna dziewczyna :D

Zawsze dobrze mieć jakieś w zanadrzu [emoji23][emoji23]
Dokładnie to samo pomyślałam, co Azulka Ci napisała. Trochę już nie nadążam za tokiem Twojego myślenia. Nie karcę Cię, nie oceniam bo Cię prywtanie nie znam, ale jesteś tu na tym forum strasznie chaotyczna... Trochę popadasz ze skrajności w skrajność.
Na co komu testy ciążowe, jeżeli te starania są przesunięte, odłożone, zwał jak zwał. Ale dla mnie to trochę bez sensu. Musisz sobie faktycznie wszystko poukładać w głowie, bo mam wrażenie, że mimo wszystko masz straszne ciśnienie na to dziecko. A to nie tak działa niestety, ze to ma byc "zachcianka" tylko jednej strony.

reklama
Moj mezul wrocil. Dzwonil do lekarza. Ma sie stawić 26.09 w szpitalu[emoji173]
A 19.09 chyba powtarzamy badanie nasienia, jeszcze przed tą operacją[emoji173][emoji120]

Do góry