reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hello;)
U mnie dzis 3dc i juz chce by @ sobie poszla bo placzliwa jak diabli jestem.
Ogolnie w pt jedziemy na wczasy i dni plodne akurat wyjda mi tam wiec licze ze inne powietrze i atmosfera wplyna pozytywnie i uda sie teraz.
Znalazlam tez w necie super reklame i jest piekna. Zobaczcie.
Udanego wypoczynku i jak najbardziej owocnego [emoji11] Wyluzujecie się i może tym razem się uda , oby !

Reklama piękna [emoji7]

reklama
Hello;)
U mnie dzis 3dc i juz chce by @ sobie poszla bo placzliwa jak diabli jestem.
Ogolnie w pt jedziemy na wczasy i dni plodne akurat wyjda mi tam wiec licze ze inne powietrze i atmosfera wplyna pozytywnie i uda sie teraz.
Znalazlam tez w necie super reklame i jest piekna. Zobaczcie.
Ooooo nie ja nie mogę takich reklam oglądać bo zaraz mi się do oczu Cisna łzy.. całe życie byłam znieczulona na takie coś czy okres czy przed okresem czy w ciąży no nic mnie nigdy nie wzruszało a znajome które płakały bo widziały bobasa na reklamie nooo patrzyłam się na nie dość dziwnie ;P a teraz sama płacze z byle powodu przez takie rzeczy [emoji14] no nie poznaje siebie chyba ktoś mi poprzestawiał tak w środku zwoje ;P

Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło :( jak ja dziś przetrwam? :/
Brawo dla Was, za to, że nie przysłuchiwaliście się biernie tej awanturze [emoji122][emoji122] no w powietrzu chyba coś zaczyna panować bo coraz więcej ludzi widzę z zestawem naprawczym [emoji23] ja się pochorowałam po wykopkach... Człowiek zgrany, więc jak przewiało mnie to po mnie... Takze w ruch mleko z czosnkiem i masłem (Tobie tez bardzo polecal [emoji8]) i będziemy jal nowe[emoji16]

Cześć [emoji4]
U mnie dzis 12dc, trzeba sie bedzie przez najblizsze dni wziac do roboty [emoji1]
Tz juz na kursie a ja siedze z młodym, fajna pogoda sie zapowiada to potem znów sobie pobiega na dworze, teraz jest zadowolony bo ma gdzie biegac [emoji3]

Bylo by cudownie gdy by wyszlo:)
Tego Ci życzę z całego serca [emoji4]
Cześć [emoji4]
U mnie dzis 12dc, trzeba sie bedzie przez najblizsze dni wziac do roboty [emoji1]
Tz juz na kursie a ja siedze z młodym, fajna pogoda sie zapowiada to potem znów sobie pobiega na dworze, teraz jest zadowolony bo ma gdzie biegac [emoji3]
Powodzenia w tym cyklu [emoji4]
Fajnie, że mały może się wybiegać i pobawić.. A później pewnie Wam zaśnie szybko padnięty po całym dniu na powietrzu.. Trzeba korzystać póki mamy jeszcze trochę słońca i ciepełka

Chyba jakiś dzisiaj w nocy był zły układ księżyca ;P mój tez się budził co chwilę nic mu nie pasowało więc wzięłam go w końcu do siebie przez co sie mega nie wyspałam bo niby spał ale tak się kręcił do tego upodobał sobie spanie odwrotnie niż ja więc dostałam z nogi tak w twarz że dobrze że wszystkie zęby mam jeszcze ;P a do tego znowu muszę jechać do urzędu pracy bo jakiś profil mają mi ustalić i dzisiaj się dowiem czy faktycznie będą mnie mocno ciągać tam czy mi darują [emoji14] ale nie ma co się przejmować w razie co u męża się podepne do ubezpieczenia tylko szkoda zasiłku by było ;p
Ja sama jestem ubezpieczona u meza w pracy, ale tez w urzedzie pracy. Ale tylko dlatego ze myślałam ze pomoze mi to znalezc prace- mylilam sie[emoji23]

Dokładnie, strach jest najgorszy.. Później są myśli, że on się jeszcze zmieni.. Albo co rodzina na to powie "przecież mu przysięgałam na dobre i na złe " Albo po prostu nie wiedzą co z czym , potrzebują czyjegoś wsparcia i żeby je w tym wszystkim ktoś pokierował
No niestety tak jest. Moja mama dzięki Bogu zmobilozowała się, znalazła w sobie siłę i spakowała nas wszystkich któregoś dnia i odeszliśmy od ojca. Ciężko jej było odejść po 23 latach małżeństwa, ale widziała, że ma dzieci, które musi chronić. Ja będąc najstrsza wspierałam ją bardzo i przetrwaliśmy wszyscy jakos ten czas. Najtrudniejsze były rozprawy i konfrontacja z ojcem oko w oko. Ale wszystko się udało i już szczęśliwie leci 7 roczek jak mamy spokój [emoji4] mama odżyła psychicznie bardzo, co jest dla mnie najwazniesze [emoji4]

reklama
No niestety tak jest. Moja mama dzięki Bogu zmobilozowała się, znalazła w sobie siłę i spakowała nas wszystkich któregoś dnia i odeszliśmy od ojca. Ciężko jej było odejść po 23 latach małżeństwa, ale widziała, że ma dzieci, które musi chronić. Ja będąc najstrsza wspierałam ją bardzo i przetrwaliśmy wszyscy jakos ten czas. Najtrudniejsze były rozprawy i konfrontacja z ojcem oko w oko. Ale wszystko się udało i już szczęśliwie leci 7 roczek jak mamy spokój [emoji4] mama odżyła psychicznie bardzo, co jest dla mnie najwazniesze [emoji4]
Bardzo się cieszę, że się udało, że mama znalazła siłę i teraz jest szczęśliwa.. [emoji8]
Niestety u mnie mama nigdy się nie zdecydowała.. Jest z moim tatą od 38 lat.. Przed moimi narodzinami wiem , że często podnosił rękę na mame.. Jak byłam na świecie nigdy nie widziałam żeby ją bił.. Ale za to nachlanego bardzo często [emoji24]
Do każdego z Nas odnosi się jak do służących , najważniejszy jest on i wyzywa Nas. Ale człowiek się lituje i wmawia sobie , że to choroba miesza mu w głowie. Jak tylko jest w szpitalu to biegamy do niego jak głupie.. Chociaż szczerze , wiem ,że to okropne i nie powinno się tak mówić ale jakby umarł to dałby Nam odpocząć

Do góry