1
185097
Gość
Bierz sie do roboty!!![emoji7][emoji120]Tak to wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz sie do roboty!!![emoji7][emoji120]Tak to wygląda
Ja miałam plamienie dosłownie jeden dzień, a tak na prawdę to parę godzin [emoji848] podbarwiony śluz- coś na tej zasadzieJak wyglada krwawienie podczas zagnieżdżenia?
Musisz ocenić czy tak u ciebie to zwykle wygląda przy @, poczekaj czy się rozkręciBo chyba dostałam @ ale to takie jaśniutkie 2-3 krople
Ewelina tak jak dziewczyny piszą, implantacja to raczej podbarwiony śluz, lekko różowy, brązowy, napewno nie jeśli jest na przykład żywa krew albo skrzepy czy coś, wtedy to raczej @
Ewelina właśnie poczekaj czy się rozkreci, nie ma co się nakrecac niepotrzebnie. Który u Ciebie dc?
U ciebie na @ to chyba za wcześnie czyż nie? Po ile dni masz cykleNa razie jest baaardzo różowe zobaczę czy się rozkręci zazwyczaj nie jest różowy tylko bardziej czerwony
U ciebie na @ to chyba za wcześnie czyż nie? Po ile dni masz cykle
Więc może to być implantacja, skoro do @ jeszcze czas, daj znać czy się rozkręci czy nie ja w 26 dc zrobiłam test i miałam już cień, więc możliwe że też było to niedługo po implantacji. U każdej to inaczej wygląda, ciężko powiedzieć28-29