reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Synek 16 września skończy 15 miesięcy. Nigdy go z nikim nie zostawiłam dłużej niż 3 godziny dlatego mam taki lęk. A ci do samego wesela to nie będzie innych dzieci i syn o 20 ma rytuał ,że śpi. Uważam, że naprawdę jak na wesele bankiet do 1 w nocy szkoda byłoby go szarpać :(
Tez bym nie wziela dziecka na taką imprezę, tym bardziej tak daleko.
Maluch szybko by sie pewnie znudzil, zaczal by marudzic, bylby spiacy, i On i Wy byscie nie skorzystali na imprezie bo na zmiane z mezem bys musiala go non stop pilnowac.
A jezeli masz okazje zostawic malego z kims, to zostaw i baw sie dobrze[emoji8]

reklama
Agatki ale wyczucie w testowaniu [emoji4] piękne krechy [emoji4]

Ewelina a ile masz do planowanego okresu?

Trudno mi określić bo flo mi coś pozmieniała i w ten dzień kiedy wcześniej było
Napisane teraz jest na szaro ze ma się spóźnić pięć dni i za piec dni jest ten niby planowany przez flo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez bym nie wziela dziecka na taką imprezę, tym bardziej tak daleko.
Maluch szybko by sie pewnie znudzil, zaczal by marudzic, bylby spiacy, i On i Wy byscie nie skorzystali na imprezie bo na zmiane z mezem bys musiala go non stop pilnowac.
A jezeli masz okazje zostawic malego z kims, to zostaw i baw sie dobrze[emoji8]
Normalnoe czytasz mi w myślach nie chciałam tego w prost pisać ale i my i dziecko byśmy się umeczyli.

Normalnoe czytasz mi w myślach nie chciałam tego w prost pisać ale i my i dziecko byśmy się umeczyli.
Bo tak by zapewne bylo. A zostawiajac malego bynajmniej skorzystasz na tym aby chociaz przez chwile oderwac sie od codziennej rutyny. Pobawic sie, potańczyć, cos wypic, dobrze zjesc[emoji5]

Tez zmykam bo zaraz maz wraca z pracy[emoji8]
Dobrej nocy wszystkim[emoji8] obfitej w bzykanie oczywiście[emoji13][emoji7][emoji173]

reklama
Szczerze? Zazdroszczę [emoji6] mnie nie miał kto pilnować [emoji57]
Mając naście lat mnie to irytowało że tylu rzeczy nie mogłam ale z wiekiem człowiek potrafi docenić :) najwaNiejsze że sobie to odbiłam i nie mogę powiedzieć że się nie wyszalalam tylko to wyglądało tak jakby mnie ze smyczy ktoś spuścił no ale jakoś to przeżyłam ;0

Do góry