reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Synek 16 września skończy 15 miesięcy. Nigdy go z nikim nie zostawiłam dłużej niż 3 godziny dlatego mam taki lęk. A ci do samego wesela to nie będzie innych dzieci i syn o 20 ma rytuał ,że śpi. Uważam, że naprawdę jak na wesele bankiet do 1 w nocy szkoda byłoby go szarpać :(
Tez bym nie wziela dziecka na taką imprezę, tym bardziej tak daleko.
Maluch szybko by sie pewnie znudzil, zaczal by marudzic, bylby spiacy, i On i Wy byscie nie skorzystali na imprezie bo na zmiane z mezem bys musiala go non stop pilnowac.
A jezeli masz okazje zostawic malego z kims, to zostaw i baw sie dobrze[emoji8]

reklama
Agatki ale wyczucie w testowaniu [emoji4] piękne krechy [emoji4]

Ewelina a ile masz do planowanego okresu?

Trudno mi określić bo flo mi coś pozmieniała i w ten dzień kiedy wcześniej było
Napisane teraz jest na szaro ze ma się spóźnić pięć dni i za piec dni jest ten niby planowany przez flo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez bym nie wziela dziecka na taką imprezę, tym bardziej tak daleko.
Maluch szybko by sie pewnie znudzil, zaczal by marudzic, bylby spiacy, i On i Wy byscie nie skorzystali na imprezie bo na zmiane z mezem bys musiala go non stop pilnowac.
A jezeli masz okazje zostawic malego z kims, to zostaw i baw sie dobrze[emoji8]
Normalnoe czytasz mi w myślach nie chciałam tego w prost pisać ale i my i dziecko byśmy się umeczyli.

Normalnoe czytasz mi w myślach nie chciałam tego w prost pisać ale i my i dziecko byśmy się umeczyli.
Bo tak by zapewne bylo. A zostawiajac malego bynajmniej skorzystasz na tym aby chociaz przez chwile oderwac sie od codziennej rutyny. Pobawic sie, potańczyć, cos wypic, dobrze zjesc[emoji5]

Tez zmykam bo zaraz maz wraca z pracy[emoji8]
Dobrej nocy wszystkim[emoji8] obfitej w bzykanie oczywiście[emoji13][emoji7][emoji173]

reklama
Szczerze? Zazdroszczę [emoji6] mnie nie miał kto pilnować [emoji57]
Mając naście lat mnie to irytowało że tylu rzeczy nie mogłam ale z wiekiem człowiek potrafi docenić :) najwaNiejsze że sobie to odbiłam i nie mogę powiedzieć że się nie wyszalalam tylko to wyglądało tak jakby mnie ze smyczy ktoś spuścił no ale jakoś to przeżyłam ;0

Do góry