reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny jutroam wesele takie jedno dniowe ale 200 km od domu. Pierwszy raz zostawiam syna z kimś na dzień i noc. Rano o 8 będziemy ale i tak nie mogę spać. Ciągle myślę co ze mnie za matka, że się nie ubawie, że będzie za mną płakał... Bijee mi na łeb. A mój mąż śpi w najlepsze i ciągle tylko powtarza że to już jutro i jak fajnie. Ech serce matki

Tak sobie ostatnio mysle...czy to normalne ze coraz czesciej wyobrażam sobie moje dziecko??
Czesto gdy nie mogę zasnac, myślę właśnie o moim dziecku. Wyobrażam sobie różne chwile np jak pierwszy raz widze je po porodzie, jak je wożę w wózku, jak je przebieram, usypiam, karmię...czy ja jestem nienormalna?[emoji15]
To jest normalne :) miałam tak samo przed 1 ciąża teraz za to widzę dwójkę razem jedno malutkie a starsze głaszczące po główce młodsze albo jak się bawią już razem.

Dziewczyny jutroam wesele takie jedno dniowe ale 200 km od domu. Pierwszy raz zostawiam syna z kimś na dzień i noc. Rank o 8 będziemy ale i tak nie mogę spać. Ciągle myślę co że mnie za matka,ze się nie ibawie,ze będzie za mną płakał... Bine mi na łeb. A mój mąż śpi w najlepsze i ciągle tylko powtarza że yo już jitroni jak fajnie. Załamka...
Boisz sie bo pierwszy raz zostawiasz synka z kims na noc. To chyba normalne. Tez pewnie bym sie bala. I zapewne bym dzwonila co pol godziny do osoby z która zostawilam dziecko czy wszystko ok! Spróbuj się wyluzować. W końcu zostawiasz dziecko z zaufana osoba. Wiec wszystko bedzie dobrze[emoji8]
A i Tobie nalezy sie w koncu jakiś odpoczynek od malego[emoji8]

Dziewczyny jutroam wesele takie jedno dniowe ale 200 km od domu. Pierwszy raz zostawiam syna z kimś na dzień i noc. Rano o 8 będziemy ale i tak nie mogę spać. Ciągle myślę co ze mnie za matka, że się nie ubawie, że będzie za mną płakał... Bijee mi na łeb. A mój mąż śpi w najlepsze i ciągle tylko powtarza że to już jutro i jak fajnie. Ech serce matki
Ile ma synek? My ostatnio byliśmy na weselu z małym 160km od nas :)

Dokładnie masz rację Azulek. Początek imprezy przrsiedze na pewno na linii.. ale z czasem postaram się poluzować portki.

Ile ma synek? My ostatnio byliśmy na weselu z małym 160km od nas :)
Synek 16 września skończy 15 miesięcy. Nigdy go z nikim nie zostawiłam dłużej niż 3 godziny dlatego mam taki lęk. A ci do samego wesela to nie będzie innych dzieci i syn o 20 ma rytuał ,że śpi. Uważam, że naprawdę jak na wesele bankiet do 1 w nocy szkoda byłoby go szarpać :(

reklama
13 września po weselu powinnam mieć @ . Jak nie dostanę to się będę testować. Plusem tego wesla jest to że oderwe na chwilę myśli.

Do góry