reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja żałuję tylko jednej rzeczy że będąc 20 letnia mama nie umiałam się cieszyć macierzynstwem dużo rzeczy mnie irytowało wiem że teraz byłoby zupełnie inaczej gdyby tylko dostać druga szansę na bycie mama :)

reklama
Dziewczyny jakie plany na wieczór? Ja się chyba skuszę na jakieś winko w końcu jutro wolne to można poszaleć ;)
Też mam dziś ogromną ochotę na winko albo drineczka [emoji41] ale w końcu odpuscilam [emoji23] samej nie smakuje [emoji23][emoji23] a wszyscy dookoła jak na złość zrobili sobie romantyczne wieczory we dwoje [emoji1422][emoji23]

Coś Wam opowiem[emoji13]
Bylismy ostatnio u rodziców mojego męża. I tam z Nimi mieszka brat mojego meza z dwójką dzieci 10 i 11 lat maja. I tak sobie z Nimi siedzimy, gadamy. I jakos temat zszedl na dzieci, szkołę, na nowe znajomosci dzieci itp. I moj mąż pyta sie swojej 10-letniej chrzesnicy czy ma chlopaka, na to matka mojego męża mowi ze
- "Zuza powiedziała że nigdy nie bedzie miala chłopaka!"[emoji13]
Więc mój mąż sie pyta Zuzki czemu, a mała mu na to (myślałam ze padne ze smiechu!!!)[emoji13]
- " Ja nie będę miała chłopaka bo się boje ze on wlozy i ja nie poczuje! Np ze jak bede spac to on mi wlozy i co ja wtedy zrobie?"[emoji23]
Jesssu dziewczyny ja myslalam ze sie posikam ze śmiechu!!!!
Tak właśnie uczy serial Szkola bo mala to na okrągło ogląda[emoji23][emoji15]
W szoku byłam. Serio.
Haha wzorcowy serial[emoji23][emoji23]

Moj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]
Hahaha [emoji23][emoji23] powiem Ci, ze slodkie to [emoji41][emoji16]

Moj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]
Nie no hit, poprawiło mi to mega humor!

Tak sobie ostatnio mysle...czy to normalne ze coraz czesciej wyobrażam sobie moje dziecko??
Czesto gdy nie mogę zasnac, myślę właśnie o moim dziecku. Wyobrażam sobie różne chwile np jak pierwszy raz widze je po porodzie, jak je wożę w wózku, jak je przebieram, usypiam, karmię...czy ja jestem nienormalna?[emoji15]

Tak sobie ostatnio mysle...czy to normalne ze coraz czesciej wyobrażam sobie moje dziecko??
Czesto gdy nie mogę zasnac, myślę właśnie o moim dziecku. Wyobrażam sobie różne chwile np jak pierwszy raz widze je po porodzie, jak je wożę w wózku, jak je przebieram, usypiam, karmię...czy ja jestem nienormalna?[emoji15]
Normalne ;)!

reklama
Do góry