reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie okres 16-18 lat był też niespokojny że tak to okresle miałam takie towarzystwo że teraz z perspektywy jak na to patrzę to podziwiam moich rodziców za cierpliwość i wyrozumiałość :)
To ja za to zaczęłam szales dopiero po liceum [emoji14] studenckie prawdziwe życie ;P z imprezy na imprezę :)

reklama
To ja za to zaczęłam szales dopiero po liceum [emoji14] studenckie prawdziwe życie ;P z imprezy na imprezę :)
Mi to właśnie uciekło bo życie inaczej się potoczyło ale za to jak rozwiodłam się po 9 latach małżeństwa to nadrabiałam przez rok imprezowanie mocno potrafiłam w piątek na imprezę na rano na 6 do pracy w sobotę wieczorem znowu na imprezę niedziela była na regenerację a terwz jak w piatek poimprezuje to z tydzień potrzebuje na regenerację :D:D:D

Mi to właśnie uciekło bo życie inaczej się potoczyło ale za to jak rozwiodłam się po 9 latach małżeństwa to nadrabiałam przez rok imprezowanie mocno potrafiłam w piątek na imprezę na rano na 6 do pracy w sobotę wieczorem znowu na imprezę niedziela była na regenerację a terwz jak w piatek poimprezuje to z tydzień potrzebuje na regenerację :D:D:D
Ja czasami jak wyszłam z domu to od razu szłam do pracy ;P a ile razy wracałam do domu na 6 gdzie miałam na 8 do pracy to tego już nie zlicze teraz się zastanawiam skąd ja brałam siły skoro teraz mi ciągle za mało snu [emoji14]

O matko w tym wieku takie imprezy z gorzalka ? ;P
No ja sie pierwszy raz porzadnie upilam majac 14lat [emoji23][emoji23]potem przez rok nie tknelam alko [emoji23][emoji23][emoji23] a potem wyszalalam sie co weekend na domowkach [emoji14]
Kamila widać była szaloną nastolatką :D
Zdecydowanie tak [emoji14]
Czy u Was, gdy idziecie na wizyte do gina i robicie wszystkie rytuały zwiazene z depilacja kazdego skrawka ciała to Wasi mężczyźni tez Wam mówią ze się bardziej pindrzycie na wizyte do lekarza niz dla nich samych?[emoji23]
Moj maz czesto wlasnie tak mówi[emoji23] ze przed wizyta sie pindrzę[emoji13] a dla Niego to juz nie[emoji13]
Ja sie depiluje "na bieżąco" wiec wizyta u gin raczej nic nie zmienia [emoji14]
Ja nie zaluje tego okresu[emoji16] Byl fajny, wyszalalam się banajmniej[emoji5]
Ty pewnie tez?[emoji5]
Ja nie zaluje, wyszalalam sie wtedy,potem w wieku 17lat bylam juz w ciąży [emoji6] i teraz ani mysle o takich szalenstwach [emoji14]

reklama
Wy tu o studenckich czasach a ja tak w pierwszej liceum o 4 kladlam sie spac o 5:30 wstawalam 10minut kawa ogarnianie sie i w droge godzina na nogach do przystanku zeby do szkoly dojechac [emoji23][emoji23]

Do góry