reklama
weronika25nk
Fanka BB :)
A ja mam bezsenność [emoji58] pierwszy raz od dwóch tygodni śpię sama... I jakoś zasnąć nie mogę [emoji21][emoji21]
U mnie bezsenność to już norma muszę coś z tym zrobić
weronika25nk
To bardzo długa i wielowątkowa historia. W dużym skrócie, specjalnie dla Was. Bylismy ze sobą jako para nastolatków, ale szczerze mówiąc ja wtedy nie byłam w nim zakochana, on we mnie za to na zabój. Po roku się rozstaliśmy. Właściwie to można powiedzieć, że zostawiłam go dla innego, w którym się mega zabujałam. On udawał mojego przyjaciela, jednocześnie próbując mi rozwalić związek . Strasznie duże napięcie było i w końcu po kolejnym roku straciliśmy kontakt (tamten związek też mi się szybko rozpadł). On był z kobietą potem 4 lata, ale ją zostawił bo stwierdził, że to nie to. Ja też po innych nieudanych relacjach, w 4 letnim związku z innym, wspólne mieszkanie, planowliśmy ślub, aż doszłam do wniosku, że zupełnie nie kocham tego faceta i będę z nim nieszczęśliwa i nie wiedziałam co robić. Pewnego dnia sytuacja sama się rozwiązała, okazało się, że mnie zdradzał i okłamywał. Tak jak stałam wyszłam ze wspólnego mieszkania i już nie wróciłam. No po paru dniach wróciłam po to, by zabrać psa . Zaczęłam sporo myśleć o moim byłym (brakowało mi go jako przyjaciela, bardzo kiedyś mnie umiał wesprzeć) i akurat odezwałam się do niego jak się rozstał z kolejną kobietą. On czuł się strasznie zraniony przeze mnie i nie chciał się spotkać, ale wzięłam go podstępem. No i jak się spotkaliśmy, pogadaliśmy, potem on mnie przytulił i trafiła mnie strzała amora. Zupełnie się tego nie spodziewałam. Po roku od odnowienia kontaktu, w 12 rocznicę pierwszego spotkania, na moście w Rzymie powiedział, że jestem miłością jego życia i zapytał czy zostanę jego żoną
Jak z filmu [emoji7]
Dżasta :)
Dokładnie [emoji4]Ten pokój został jakby odbudowany do domu i wejście jest od wewnątrz... A teraz jak taka zima to mi naprawdę jest źle przechodzić miedzy pokojem a domem... Jeszcze mi brakuje jakiegoś choróbska... Ale mam nadzieję, że coś znajdziemy i na czas budowy się przeprowadzimy gdzieś...
Bądźmy dobrej myśli [emoji176]
Dżasta :)
Oo wspaniała historia [emoji4] jak to się mówi "Stara miłość nie rdzewieje " [emoji16]To bardzo długa i wielowątkowa historia. W dużym skrócie, specjalnie dla Was. Bylismy ze sobą jako para nastolatków, ale szczerze mówiąc ja wtedy nie byłam w nim zakochana, on we mnie za to na zabój. Po roku się rozstaliśmy. Właściwie to można powiedzieć, że zostawiłam go dla innego, w którym się mega zabujałam. On udawał mojego przyjaciela, jednocześnie próbując mi rozwalić związek . Strasznie duże napięcie było i w końcu po kolejnym roku straciliśmy kontakt (tamten związek też mi się szybko rozpadł). On był z kobietą potem 4 lata, ale ją zostawił bo stwierdził, że to nie to. Ja też po innych nieudanych relacjach, w 4 letnim związku z innym, wspólne mieszkanie, planowliśmy ślub, aż doszłam do wniosku, że zupełnie nie kocham tego faceta i będę z nim nieszczęśliwa i nie wiedziałam co robić. Pewnego dnia sytuacja sama się rozwiązała, okazało się, że mnie zdradzał i okłamywał. Tak jak stałam wyszłam ze wspólnego mieszkania i już nie wróciłam. No po paru dniach wróciłam po to, by zabrać psa . Zaczęłam sporo myśleć o moim byłym (brakowało mi go jako przyjaciela, bardzo kiedyś mnie umiał wesprzeć) i akurat odezwałam się do niego jak się rozstał z kolejną kobietą. On czuł się strasznie zraniony przeze mnie i nie chciał się spotkać, ale wzięłam go podstępem. No i jak się spotkaliśmy, pogadaliśmy, potem on mnie przytulił i trafiła mnie strzała amora. Zupełnie się tego nie spodziewałam. Po roku od odnowienia kontaktu, w 12 rocznicę pierwszego spotkania, na moście w Rzymie powiedział, że jestem miłością jego życia i zapytał czy zostanę jego żoną
Blondi1437
I jak jest @ czy nie kiedy testujesz?Trzymam kciuki by się nie zjawił [emoji110][emoji110][emoji110]
No właśnie pisać miałam że plamienia się zaczęły [emoji45]I jak jest @ czy nie kiedy testujesz?
Blondi1437
O kurcze ale moze to nie @ ja jak bylam w ciąży to w dzien okresu tez mialam tylko plamienie. U mnie jeszcze nicNo właśnie pisać miałam że plamienia się zaczęły [emoji45]
Pamiętajcie tylko żeby zacząć od 1 Max 2 dcBunia ja bede pic od jutra (badz pojutrze) jak przyjda to zobaczymy czy zadziała
reklama
Piłam.od 1 dc do 21 Potem odstawiłam bo ginka mi kazała brać luteine i acard po stwierdzone.(nagle) owulacji a tego nie można mieszać .z ziolamiA piłaś to cały cykl od 1dc?