Jola90
Fanka BB :)
A o co chodzi z tymi ziołami??Ja nie klamie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o co chodzi z tymi ziołami??Ja nie klamie
Dziękuję za pocieszenie [emoji6] musiałam wam to powiedzieć bo już nie mogłam a komuś musiałam tylko nie bardzo mam tu komuKochana a ja myśle, ze to były oświadczyny. Może słowo „żoną” nie chciało mu przyjść przez gardło
A teraz nie możesz po prostu zapytać? RozmawiajcieSzczerze mówiąc byłam w takim szoku ze jednak NIE są ze aż mi słów zabrakło jak nigdy, nieco nie pytalam nic nie myślałam tylko ryczec chciałam
DziękiTrzymam kciuki by się nie zjawił [emoji110][emoji110][emoji110]
No właśnie może to były zaręczyny a Ty nawet nie wieszChciałaś ale się powstrzymałas?
To teraz na chłodno zapytaj czy to były oświadczyny, czy masz się czuć jak narzeczona czy jak gwiazdka?
Tutaj akurat wam wszystkim ufam ale jakieś stare fora jak się czyta to już tak nie wiadomo co myśleć ;PJa nie klamie
Bunia ja bede pic od jutra (badz pojutrze) jak przyjda to zobaczymy czy zadziałaTutaj akurat wam wszystkim ufam ale jakieś stare fora jak się czyta to już tak nie wiadomo co myśleć ;P
Też się naczytalas o super mocach ?Bunia ja bede pic od jutra (badz pojutrze) jak przyjda to zobaczymy czy zadziała
W sumie i pozytywy i negatywy czytalam...ale jak nie spróbuję nie będę wiedzieć [emoji39][emoji39][emoji39] a po takim czasie starań to co mi w sumie szkodzi spróbowaćTeż się naczytalas o super mocach ?
Też planuje wypróbować, jestem ciekawa czy coś pomogą.W sumie i pozytywy i negatywy czytalam...ale jak nie spróbuję nie będę wiedzieć [emoji39][emoji39][emoji39] a po takim czasie starań to co mi w sumie szkodzi spróbować