reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
I jak Twoje nastawienie?? Zmieniło się cos?? Bo ja przyznaje ze te 4 to na takich szpilkach, na spinie i non stop testy i seksy z myślą "żeby tylko zajść" a teraz powiedziałam sobie ze seksy dla przyjemności [emoji23] i totalny luz tzn temp będę dalej mierzyć i się starać ale mniej stresu i duuuzo więcej spontanu
Ja od grudnia odpuscilam całkiem nawet nie wiem czy była owulacja czy nie czy kochalismy sie mniej wiecej wtedy kiedy kalendarzowo powinna być nic nie wiem poprostu nie zwracalam uwagi i powiedzialam sobie co ma byc to bedzie ale i tak teraz w styczniu musze isc do gina i w 21dc zrobic badanie progesteronu

Ja od grudnia odpuscilam całkiem nawet nie wiem czy była owulacja czy nie czy kochalismy sie mniej wiecej wtedy kiedy kalendarzowo powinna być nic nie wiem poprostu nie zwracalam uwagi i powiedzialam sobie co ma byc to bedzie ale i tak teraz w styczniu musze isc do gina i w 21dc zrobic badanie progesteronu
A czy masz już jakieś dzieci?? Ja mam dwoje dlatego gin powiedział ze nie ma sensu robić badan chyba ze będziemy się rok starali bez skutku

Udało mi się Was nadrobić,trochę nabazgralyscie i fajnie:) ja u gina byłam mając 15lat bo późno zaczęłam miesiączkować i tylko cytologię miałam chyba pobraną jako dziewica. Wizyty ginekologiczne to podstawa dla mnie,ale i też ze względu na doświadczenia. Pisalyscie o imionach- u nas wybierane z sentymentem i tak mój syn Michał i ja mam też brata bliźniaka Michała a mój mąż Dziadka Michała. Teraz stawiamy na Jana (pradziadek) i Wandę. mamy plan na ten cykl spokój (bo czuję,że nerwy na mnie wpływają mocno... poroniłam kiedy teść zmarł) i co drugi dzień próby. słyszałam,że posty przed nie pomagają a wręcz przeciwnie,że seks przed owulacją w dni niepłodne poprawia ukrwienie u kobiet a u facetów mobilizuje do ponownej produkcji plemników.

Hej dziewczyny, dawno się nie odzywalam a nawet bardzo dawno ale nadrabiam was, co do moich markerów wyszły dodatnie ale przed dzień przed odebraniem wyników trafiłam do szpitala z powodu skręcania się torbiela, torbiel został usunięty na szczęście bez jajnika, potem 5 cykli chemi i jest ok. Teraz się staramy i czekamy na 2 tłuste kreseczi. :)

reklama
Jaki
Hej dziewczyny, dawno się nie odzywalam a nawet bardzo dawno ale nadrabiam was, co do moich markerów wyszły dodatnie ale przed dzień przed odebraniem wyników trafiłam do szpitala z powodu skręcania się torbiela, torbiel został usunięty na szczęście bez jajnika, potem 5 cykli chemi i jest ok. Teraz się staramy i czekamy na 2 tłuste kreseczi. :)
Jakie markery?! Jestem nie na bieżąco...

Do góry