reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

2 lata temu miałam sen. Byłam akurat u brata za granicą. Mieliśmy jechać następnego dnia do Polski, ale w nocy przyśniła mi się moja zmarła babcia , była strasznie zła na mnie rzuciła mi kalendarz, nagle pojawiło się wnętrze kościoła, a tam tak naokoło siedziały jakieś potwory i kręciły głowami, na koniec nagle przenosi mnie do pokoju , w którym jakieś dziecko strasznie płakało w łóżeczku...
Koniec końców bratu coś wypadło, a my wyjechaliśmy dzień później. Okazało się ,że dzień wcześniej na tej samej autostradzie był śmiertelny wypadek. Wierzę że chciała Nas ostrzec
Mnie też tak dziadek ostrzegl:) Ale myślałam,że to tylko sen...
.... przyszedł do mnie, chciałam do niego podejsc, przytulić... ale powiedział, że nie... że to jeszcze nie mój czas. Caly dzien zastanawialam sie o co chodzilo. W ten sam dzień miałam wypadek [emoji13] auto poszło do kasacji [emoji13]

reklama
Ja trochę poczytałam o duchach i resztę przewijam bo się boję [emoji14]

A co do imion to jakie jest pochodzenie mojego Patrycja? [emoji16][emoji16][emoji16]

Jak juz piszecie o takich rzeczach to jakoś w niedzielę położyłam się spać odwrócona tyłem do mojego męża i nagle coś mi się przypomniało i tak energicznie się do niego odwróciłam żeby mu powiedzieć i zobaczylam przed naszym łóżkiem jakby nad nami jakby jakaś głowę która się na nas patrzy ja energicznie odwróciłam się w drugą stronę skulilqm się i i bałam się odwrócić nawet nie powiedziałam mojemu co mi jest bo pomyślałam że pomyśli że mam coś z głową... Ale od tamtej pory codziennie patrzę kątem oka czy nic nie ma....
Ja wierzę w takie rzeczy bo sama miałam przypadek że zobaczyłam jakiś cień wielkości człowieka na środku pokoju o tej samej godzinie o której zmarła moja babcia pamiętam to jak dziś rozmawiałam wtedy przed telefon i jak zobaczyłam to to od razu się schowałam pod kołdrę i spojrzałam na godzinę była 22.40 a z rana telefon że zmarła właśnie o tej porze. Z kolei w dniu kiedy zmarła moja druga babcia i mój były facet to było w odstępie 4 miesięcy wtedy już na świecie był mój młody to dwa razy w tych dniach zachowywał się jakby ktoś obok mnie był i się do tego kogoś uśmiechał i gaworzyl i dwa razy pomyślałam czy do mnie nie przyszls babcia ( wiedziałam że jest w złym stanie ) tak samo pomyślałam o byłym też wiedziałam że umiera... Także coś w tym jest bo inaczej by nie było takich historii

Matko i jak teraz isc spac po takich opowiesciach [emoji15][emoji33] chyba sie poucze bo szybko teraz pewnie nie zasne

Kochane nie współczujcie mi okresu, bo w tym cyklu nie miałam jak zajść. Musiałabym być wiatropylna żeby była szansa na ciążę :rofl::rofl::rofl:

Nam kiedyś obrazek spadl ze ściany, w sumie to nic w tym dziwnego. Chwilowo polozylismy go na półce .... najpierw stała figurka, średniej wielkości, później obrazek opierał sie o sciane.Rano przychodzę do pokoju, obrazek leży na ziemi , a figurka stoi na półce... [emoji848] nawet nie drgnela

O mamo [emoji85] przeczytałam to wszystko przed pójściem spać [emoji85] ja tez wierze w takie historie, ale strasznie się ich boje. Moja babcia mi opowiadała, ze jak jej babcia zmarła to o tej samej godzinie stanął w miejscu zegarek i pobiły się wszystkie talerze w szafce

reklama
Do góry