reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A tak z ciekawosci, jakie imiona wybrał??
Teraz nie pochwalił się jeszcze. Wczoraj stwierdził że dla dziewczynki on wybiera i podał typy bardziej na zarty, ale wiem ze strasznie chciał Julię i pewnie bedzie torpedowal ten pomysł, jesli kiedyś nam się uda[emoji16]. No chyba ze ma już inny typ.

Tez uzywam always i niby cos tam pachną ale nie czuje tego tak jak np z Belli. Chcialam przetestowac nowe, ale nie. Wrocilam do always. Tamte mi po prostu smierdzialy, moze zbyt intensywne perfumy.

Te moje z belli nie pachną wcale , ale i nie śmierdzą - kiedyś pamiętam takie watowate podpaski miałam to z nich okrutnie śmierdziało okresem jak się siedziało w miejscu latem to było czuć :baffled:

Cos w tym jest. Bo moj mąz chętniej wybieral imie dla dziewczynki w pierwszej ciazy i teraz sobie zaklepal ze dla dziewczynki on wybiera[emoji23]. Tylko ze nie ma na razie dla kogo wybierac.

No własnie jak gadaliśmy z tż o imionach dla dzieci to żadne mu się dla chłopca nie podobało , a dla dziewczynki to z jedno może dwa się spodobały - on ma problem z imionami , więc pewnie ja będę wybierać :D

O to my razem wybraliśmy już imiona dla chłopca i dla dziewczynki. :D
Ja wybieralam dla chlopca, a on dla dziewczynki. Z tym ze kazde musialo zaakceptowac wybor partnera. W sumie tak się wstrzelilismy, ze ja powiedzialam swój typ, on swój i obydwojgu nam się podobaly. Ale teraz będzie problem[emoji23]. Jako małzeństwo nie jestesmy tacy zgodni.

No własnie jak gadaliśmy z tż o imionach dla dzieci to żadne mu się dla chłopca nie podobało , a dla dziewczynki to z jedno może dwa się spodobały - on ma problem z imionami , więc pewnie ja będę wybierać :D
Ja mam tak z imionami dla dziewczynek. Podoba mi sie tylko jedno i wszystkie dziewczynki w okolo je mają.

Ja wybieralam dla chlopca, a on dla dziewczynki. Z tym ze kazde musialo zaakceptowac wybor partnera. W sumie tak się wstrzelilismy, ze ja powiedzialam swój typ, on swój i obydwojgu nam się podobaly. Ale teraz będzie problem[emoji23]. Jako małzeństwo nie jestesmy tacy zgodni.
My to w ogóle w niektórych tematach jesteśmy strasznie niezgodni [emoji6] oboje za to jesteśmy charakterni przez co jest ciekawie i w sumie to raczej nam się nie nudzi [emoji23] co do imion to mój wybrał Iwanka ale coś mi się wydaje ze chyba na złość mi po prostu robi i tylko tak gada, mi się bardziej podobaja takie proste jak Julia czy Kasia ale chętnie poszlabym tez w stronę Niny albo Otylii hmm sama nie wiem [emoji23][emoji23] dla chłopca wybraliśmy Franek aczkolwiek Franciszek już mnie tak nie cieszy [emoji6] no zobaczymy tak jak mówią dziewczyny najpierw to muszę zajść w ta ciążę [emoji12]

reklama
Mój na przykład żadnych imion nie potrafił wybrać, jakoś tak nie ma do tego weny. :D I tak mu zadawałam pytania najpierw pytałam o te, które mi się nie podobają (oczywiście nie mówiłam, że nie podobają się, chciałam szczerej odpowiedzi) no i tak w końcu powiedziałam kilka do których razem byliśmy przekonani i tak wybraliśmy dwa imiona dla chłopca i dla dziewczynki.
Mnie to się strasznie podoba Krystian, ale wiem ze odpada w przedbiegach. No i mój numer 1, Dominik i tez wiem ze jakby coś to sobie pomarzyć mogę.[emoji23] nasze dziecko z pewnością zostanie bezimienne.

Do góry