Jola90
Fanka BB :)
Ja tez prawie u mnie dziś 3dc...Ja prawie z wami bo u mnie dopiero 6dc ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez prawie u mnie dziś 3dc...Ja prawie z wami bo u mnie dopiero 6dc ;P
Absolutnie nie. Plucząc za kazdym razem kubeczek, pozbywasz się resztek krwi, która mogłaby się psuć w reakcji z powietrzem. Krew w kubeczku jest odizolowana od tkanek i w reakcje nie wchodzi. Nie zasycha. No chyba ze ktos by z kubeczkiem chcial chodzic caly dzien bez wymiany, to zapach podczas wymiany móglby być faktycznie kiepski. Bardziej czuć perfumowane podpaski, które po godzinie czy dwóch są nie do wytrzymania. (Ostatnio się na takie nacięlam i zwątpilam)No to ciekawe a nie czuć nić podczas okresu w sensie żadnych nie miłych "zapachów" ?
My chcielibyśmy corcie bo dwóch łobuzów już jest [emoji23] ale co będzie to będzie jak to się mówi byle cale i zdrowe [emoji8][emoji8]Dziewczyny a celujecie na jakas plec? Czy juz obojetnie? Bo przeczytalam wlasnie w pracy ze sa rozne sposoby na dziewczynke i chlopca ale czy sie to sprawdzamatko jak mi sie nie chve siedziec w pracy , chcialabym juz w domu przed tv siedziec
Ja się uczę do egzaminow z historii i polskiego, eh przed 30 zachciało mi się liceum ale może to i dobrze [emoji6]Jak tam dziewczyny? Co porabiacie ?
Mi się dzisiaj będzie nudzić. Ludzi nie ma, śnieg sypie
Synowie są fajni. Moj to taka moja męska kopia, więc go uwielbiam. Wkurza mnie nieziemsko, ale nie zamienilabym dziada za żadną dziewczynkę[emoji23]. Chcialabym dziewczynke ale się boje ze nie bedzie tak fajnie jak z synem[emoji23]. Wiem glupia jestem.Ja chciałam zawsze dziewczynkę , ale z wróżby kiedyś mi wyszło , że będę miała 1 syna i ostatnio na facebooku wylosowało mi syna na 2019r. więc chyba muszę się przyzwyczajać do myśli , że jak będzie to pewnie syn
Witaj [emoji5] rozgoscisz się tu dość szybko bo są tu przemile duszyczkiWitam wszystkie forumowiczki. Znajdzie się tu miejsce dla takiego swiezaka jak ja? Jestem w pierwszym cyklu starań o nasze pierwsze maleństwo...
Absolutnie nie. Plucząc za kazdym razem kubeczek, pozbywasz się resztek krwi, która mogłaby się psuć w reakcji z powietrzem. Krew w kubeczku jest odizolowana od tkanek i w reakcje nie wchodzi. Nie zasycha. No chyba ze ktos by z kubeczkiem chcial chodzic caly dzien bez wymiany, to zapach podczas wymiany móglby być faktycznie kiepski. Bardziej czuć perfumowane podpaski, które po godzinie czy dwóch są nie do wytrzymania. (Ostatnio się na takie nacięlam i zwątpilam)
Synowie są fajni. Moj to taka moja męska kopia, więc go uwielbiam. Wkurza mnie nieziemsko, ale nie zamienilabym dziada za żadną dziewczynkę[emoji23]. Chcialabym dziewczynke ale się boje ze nie bedzie tak fajnie jak z synem[emoji23]. Wiem glupia jestem.
Tez uzywam always i niby cos tam pachną ale nie czuje tego tak jak np z Belli. Chcialam przetestowac nowe, ale nie. Wrocilam do always. Tamte mi po prostu smierdzialy, moze zbyt intensywne perfumy.No ja używam Always niebieskie one są zapachowe i nic czuć z nich okresu , bardziej ten zapach się ulatnia ale są takie szeleszczące czasami jak się ruszam to mam wrażenie , że je słychać
Ale mam chociaż pewność , że nic mi nie przecieknie a kiedyś non stop w nocy mi przeciekało , a one są takie długie , że czuję się komfortowo
A kolejne dni jak mam mniej obfite używam bella zielone i też są fajne, ale trochę krótsze , więc używam ich zwykle 4-6 dc
Cos w tym jest. Bo moj mąz chętniej wybieral imie dla dziewczynki w pierwszej ciazy i teraz sobie zaklepal ze dla dziewczynki on wybiera[emoji23]. Tylko ze nie ma na razie dla kogo wybierac.Hehe no zwykle się mówi , ze synowie są mamusi a córeczki tatusia
I znajome co mam to takie zakochane w swoich synkach