reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny a celujecie na jakas plec? Czy juz obojetnie:)? Bo przeczytalam wlasnie w pracy ze sa rozne sposoby na dziewczynke i chlopca ale czy sie to sprawdzamatko jak mi sie nie chve siedziec w pracy , chcialabym juz w domu przed tv siedziec

Co do płci.. chciałabym synka, ale płeć nic nie zmieni, niczego mi nie zagwarantuje.. nie będę dzięki temu szczęśliwsza.. Będę szczęśliwa kiedy uda mi się wydać maluszka na świat..
Dziecko powinno się kochać bez względu na to czy jest chłopcem czy dziewczynką... takie jest moje zdanie, ale każdy ma swoje poglądy i staram się to szanować
Ja w pracy kiszę ble :p
Ja to samo. Do której dzisiaj ?

Dziewczyny a celujecie na jakas plec? Czy juz obojetnie:)? Bo przeczytalam wlasnie w pracy ze sa rozne sposoby na dziewczynke i chlopca ale czy sie to sprawdzamatko jak mi sie nie chve siedziec w pracy , chcialabym juz w domu przed tv siedziec
Ja mam synka i chciałabym drugiego :) w celowanie w konkretną plec nie wierzę moim zdaniem nie ma czegoś takiego :) ale i dla mnie najważniejsze jest urodzić zdrowe dziecko tyle co się słyszy o poronieniach o problemach ze płeć to kropla w oceanie :) ale jeszcze trzeba w tą ciążę zajsc :D

reklama
Do góry