reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja dopiero się obudziłam,czuję się w tej okres bardzo osłabiona a bóle były wyjątkowo paskudne jakbym znów była panienką przed urodzeniem dziecka (okres to było u mnie zwolnienie i leki silne i leżenie dosłownie). Miałam też koszmarny realistyczny sen,że jestem w ciąży zaawansowanej. Niestety potrzebowaliśmy pomocy a szpital mógł pomóc za 6h i jeździliśmy do innego miasta...chyba od kiedy do Was dołączyłam zaczęłam się bardziej wkręcać hihihuh

reklama
Cześć dziewczyny!
Mam strasznego lenia dzisiaj. Trzeba ogarnąć jakiś obiad przed pracą.
Wczoraj ksiądz pobiegał po domach , szybko mu to szło, nie chciało mu się nawet gadać, jakiś zły był bo mało ludzi księdza przyjmowało [emoji12]

Wczoraj udało mi się zrobić dobry uczynek. Biegał u Nas taki piesek myśleliśmy , że to znowu jakiś podrzutek jak to na wsi. Ale okazało się że to zaginiony piesek. I jest już cały i zdrowy w domu [emoji3]
I witam się w 1dc, mój organizm pominął jedną miesiączkę. ;) Bo dostałam tak jakby kolejną miesiączkę w terminie. :D
Wreszcie ! Super , chociaż nie musiałaś wywoływać ;)
Ja tez sie witam w 1dc... [emoji2368] nr 16
:( Szkoda... wkońcu się uda, przyjdzie taki dzień oby jak najszybciej [emoji8]
A ja dopiero się obudziłam,czuję się w tej okres bardzo osłabiona a bóle były wyjątkowo paskudne jakbym znów była panienką przed urodzeniem dziecka (okres to było u mnie zwolnienie i leki silne i leżenie dosłownie). Miałam też koszmarny realistyczny sen,że jestem w ciąży zaawansowanej. Niestety potrzebowaliśmy pomocy a szpital mógł pomóc za 6h i jeździliśmy do innego miasta...chyba od kiedy do Was dołączyłam zaczęłam się bardziej wkręcać hihihuh
Współczuję.. Ale wiem o czym mówisz, mnie też te @ strasznie męczą..

Czesc dziewczyny [emoji8] przykro mi z powodu kolejnych @ [emoji37] ehh jakie to trudne wszystko [emoji37]

Ja sie dzis troche lepiej czuje ale i tak dalej mi sie w glowie kręci i boli jak cholera [emoji37]
Za 4dni wizyta u gin [emoji57]

Czesc dziewczyny [emoji8] przykro mi z powodu kolejnych @ [emoji37] ehh jakie to trudne wszystko [emoji37]

Ja sie dzis troche lepiej czuje ale i tak dalej mi sie w glowie kręci i boli jak cholera [emoji37]
Za 4dni wizyta u gin [emoji57]
Kurczę ciekawe co gin powie...A ciśnienie mierzysz? :)

reklama
Do góry