Loli05
Fanka BB :)
A u mnie 5 dc i juz po okresie,no tez prawie z wamiJa prawie z wami bo u mnie dopiero 6dc ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie 5 dc i juz po okresie,no tez prawie z wamiJa prawie z wami bo u mnie dopiero 6dc ;P
Ojj współczuję, córcia Ci daje w kość. Trzymaj się mocno.. Powodzenia na wizycieCzesc dziewczyny [emoji8] przykro mi z powodu kolejnych @ [emoji37] ehh jakie to trudne wszystko [emoji37]
Ja sie dzis troche lepiej czuje ale i tak dalej mi sie w glowie kręci i boli jak cholera [emoji37]
Za 4dni wizyta u gin [emoji57]
Masakra [emoji54] Nawet o tym nie pomyślałam ! Nie zazdroszczę sytuacji, ale dobremu człowiekowi to zawsze wiatr w oczy..@buterrfly ja bym Ci radziła za każdym razem bardzo uważać na pieski takie... Nie wiadomo co przeszły. Ja w tamtym roku też pomogłam, skończyło się to na chirurgii bo pies pogryzł mi rękę, rany miałam na dobry centymetr głębokie... Do tego okazał się nie szczepiony...
To mi do Ciebie bliżej, u mnie 4dcA u mnie 5 dc i juz po okresie,no tez prawie z wami
ja to juz nie wiem na kiedy czekamZaczynamy mój mąż się śmieje ze ja czekam do marca jak kotki [emoji23][emoji23][emoji23]
tak
ale biało! U mnie nic a nic śnieguU mnie prawdziwa śnieżyca. Wiatr , śnieg i jeszcze prąd mi zabrali. Sądziadów z przeciwka nie widać [emoji849][emoji849] ciekawe jak dostane się do pracy [emoji852] nie mam auta do dyspozycji Zobacz załącznik 929887
Pod jednym względem jest to fajne, niedługo u Nas dzieciaki mają ferie i tylko tyle że będą miały śnieg i można iść na sankiale biało! U mnie nic a nic śniegu
Pod jednym względem jest to fajne, niedługo u Nas dzieciaki mają ferie i tylko tyle że będą miały śnieg i można iść na sanki