reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czesc dziewczyny [emoji8] przykro mi z powodu kolejnych @ [emoji37] ehh jakie to trudne wszystko [emoji37]

Ja sie dzis troche lepiej czuje ale i tak dalej mi sie w glowie kręci i boli jak cholera [emoji37]
Za 4dni wizyta u gin [emoji57]
Ojj współczuję, córcia Ci daje w kość. Trzymaj się mocno.. Powodzenia na wizycie
@buterrfly ja bym Ci radziła za każdym razem bardzo uważać na pieski takie... Nie wiadomo co przeszły. Ja w tamtym roku też pomogłam, skończyło się to na chirurgii bo pies pogryzł mi rękę, rany miałam na dobry centymetr głębokie... Do tego okazał się nie szczepiony...
Masakra [emoji54] Nawet o tym nie pomyślałam ! Nie zazdroszczę sytuacji, ale dobremu człowiekowi to zawsze wiatr w oczy..
A u mnie 5 dc i juz po okresie,no tez prawie z wami;)
To mi do Ciebie bliżej, u mnie 4dc ;)

U mnie prawdziwa śnieżyca. Wiatr , śnieg i jeszcze prąd mi zabrali. Sądziadów z przeciwka nie widać [emoji849][emoji849] ciekawe jak dostane się do pracy [emoji852] nie mam auta do dyspozycji
20190103_123947.jpeg

reklama
Do góry