MasterKa
Fanka BB :)
Czekamy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Ja jeszcze nigdy w życiu nie widziałam u siebie nawet cienia ;( tak jakbym sikała wodą@Lovi23 tak jak dziewczyny piszą, to żadne wygłupienie się. Po to są testy ciążowe domowego użytku, żeby je robić kiedy zachodzi podejrzenie zajścia w ciążę... A to, że wydają u niektórych fałszywe wyniki to się zdarza, mówię, że u niektórych bo wiele dziewczyn nigdy nie miało takiego cienia, nie wiem od czego to zależy, myślę, że to pech. Mimo wszystko nie myśl o tym, że nic z tego nie będzie. Lada moment będziesz miała wyniki i będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja teraz sobie oglądam moje cienie 'nie fałszywe' i tak dają mi nadzieje, że może kiedyś ujrzę piękne kreseczki, aczkolwiek zarzekłam się, że nie będę robiła już sikańców.
[emoji23][emoji23][emoji23] przepraszam, ale to sikanie wodą tak mnie rozbawilo.Ja jeszcze nigdy w życiu nie widziałam u siebie nawet cienia ;( tak jakbym sikała wodą
hahaha[emoji23][emoji23][emoji23] przepraszam, ale to sikanie wodą tak mnie rozbawilo.
Wspaniale gratulacje [emoji813] jednak testy nie klamaly. Rosnijcie zdrowo!Jest wynik już
A więc.... 61 [emoji848]
Gratuluję najwyraźniej miałaś później owulacjęPytanie tylko czy nie za niska... dziś 33dc [emoji849] nie wiem kiedy była owulacja [emoji848]
Pokazuje 4-5 tydzień