reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć Wam Kochane Kobietki !

Melduje się z pracy [emoji6] Czuje się dzisiaj okropnie. @ mi dokucza. Leje się i w sumie czasami mam wrażenie jakby macica była jak kamień.

Dzisiaj plan dnia to sprzątanie po gościach... Mam nadzieję , że się zrelaksuje przy tym..
Podły nastrój mam strasznie. Taki bez pały nie podchodź [emoji28][emoji23]
Ksiądz u mnie dzisiaj po kolędzie chodzi , pewnie będzie pytał czemu jeszcze ślubu nie chcemy... Chyba ,że śnieg go dzisiaj odstraszy , bo mam zime wreszcie...

Przykro mi dziewczyny, że testowanie się tym razem nie udało [emoji52] Ale za to na wiosne będzie wysyp na 100%..Trzymam za Was kciuki Kochane !! [emoji8]

Dziewczyną , które teraz chorują dużo zdrówka!!

Jak się czują zafasolkowane ?

Staraczką dużo siły, bo musimy być silne !

@Migdalove.... Niestety ja nie umiem się tam udzielać, sporo dziewczyn tam się zebrało.. Nie czuje się dobrze. Tutaj zawsze było tak po swojsku , jakbyś była od początku.. Kojarzę każdą dziewczynę..
Miło, że jesteś tu z Nami... Mam nadzieję, że przy Nas poczujesz się swobodnie...

Melduje się z pracy [emoji6] Czuje się dzisiaj okropnie. @ mi dokucza. Leje się i w sumie czasami mam wrażenie jakby macica była jak kamień.

Dzisiaj plan dnia to sprzątanie po gościach... Mam nadzieję , że się zrelaksuje przy tym..
Ksiądz u mnie dzisiaj po kolędzie chodzi , pewnie będzie pytał czemu jeszcze ślubu nie chcemy... Chyba ,że śnieg go dzisiaj odstraszy , bo mam zime wreszcie...

Przykro mi dziewczyny, że testowanie się tym razem nie udało [emoji52] Ale za to na wiosne będzie wysyp na 100%..Trzymam za Was kciuki Kochane !! [emoji8]

@Migdalove.... Niestety ja nie umiem się tam udzielać, sporo dziewczyn tam się zebrało.. Nie czuje się dobrze. Tutaj zawsze było tak po swojsku , jakbyś była od początku.. Kojarzę każdą dziewczynę..
Miło, że jesteś tu z Nami... Mam nadzieję, że przy Nas poczujesz się swobodnie...
"bez pały nie podchodź" - padłam xd
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

u mnie ksiądz już był :p szybko, szybko bo leci w ALPY
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Czuje, że ciąży nie ma i się wyglupilam:(
Niezależnie od tego jaki będzie wynik, nie wygłupiłaś się.

Współczuje, ja mialam podobnie wczoraj. Coś jakby ktoś kurek odkręcił. Za to nerwa jeszcze nie mam. Będzie jutro, albo jak mąż mnie po pracy wkurzy[emoji23].

reklama
Mnie bolał brzuch normalnie jak na @. Nawet według apki jak mi pokazywalo, że miałabym mieć płodne to mnie bolało. Teraz już mnie mniej boli, ale czasami odczuwam. Ale pytałam lekarza i mówił, że to normalne. Jeżeli mogę funkcjonować to nie mam się czym martwić. Odpukać teraz kilka dni w ogóle mnie nie boli także elegancko [emoji1][emoji1][emoji1]
A ja mam pytanko dziewczyny moje do zafasolkowanych [emoji16] czy wy dziewczyny odczuwałyscie pms przed miesiączką ? Kurcze bo mnie brzuch pobolewa zawsze tydzień przed @ i teraz też i już mi się wydaje że nici z fasolki ehhh , a niestety z okresem mam przesunięcie do 2 dni bo się zjawia między 28 a 30 dniem , i to kolejne dni oczekiwania a ja już powoli sił nie mam [emoji58][emoji849] bo ileż można czekać to jest 8 cykl starań niby mało ale dla mnie to już sporo tym bardziej że co miesiąc czuje się zawiedziona tym że się nie udało [emoji31]

Do góry