Misty29
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte. Fajnie że długo nie musisz czekać.Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięte. Fajnie że długo nie musisz czekać.Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Czekam niecierpliwie ;*Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Tak ja tam tez jestemHej :-) Goska jest wątek dla dziewczyn starajacych sie ponad rok wpadnij tez tam ;-)
"bez pały nie podchodź" - padłam xdCześć Wam Kochane Kobietki !
Melduje się z pracy [emoji6] Czuje się dzisiaj okropnie. @ mi dokucza. Leje się i w sumie czasami mam wrażenie jakby macica była jak kamień.
Dzisiaj plan dnia to sprzątanie po gościach... Mam nadzieję , że się zrelaksuje przy tym..
Podły nastrój mam strasznie. Taki bez pały nie podchodź [emoji28][emoji23]
Ksiądz u mnie dzisiaj po kolędzie chodzi , pewnie będzie pytał czemu jeszcze ślubu nie chcemy... Chyba ,że śnieg go dzisiaj odstraszy , bo mam zime wreszcie...
Przykro mi dziewczyny, że testowanie się tym razem nie udało [emoji52] Ale za to na wiosne będzie wysyp na 100%..Trzymam za Was kciuki Kochane !! [emoji8]
Dziewczyną , które teraz chorują dużo zdrówka!!
Jak się czują zafasolkowane ?
Staraczką dużo siły, bo musimy być silne !
@Migdalove.... Niestety ja nie umiem się tam udzielać, sporo dziewczyn tam się zebrało.. Nie czuje się dobrze. Tutaj zawsze było tak po swojsku , jakbyś była od początku.. Kojarzę każdą dziewczynę..
Miło, że jesteś tu z Nami... Mam nadzieję, że przy Nas poczujesz się swobodnie...
Poczekaj do wyniku,a jesli nie ma ciazy to nie ty jedna i nie pierwsza i nie ostatnia kochana miala zrabany test.ale trzymamy kciuki za ciaze xCzuje, że ciąży nie ma i się wyglupilam
A ja myślę że jest czekamy wszystkie razem na wynikCzuje, że ciąży nie ma i się wyglupilam
Niezależnie od tego jaki będzie wynik, nie wygłupiłaś się.Czuje, że ciąży nie ma i się wyglupilam
Współczuje, ja mialam podobnie wczoraj. Coś jakby ktoś kurek odkręcił. Za to nerwa jeszcze nie mam. Będzie jutro, albo jak mąż mnie po pracy wkurzy[emoji23].Cześć Wam Kochane Kobietki !
Melduje się z pracy [emoji6] Czuje się dzisiaj okropnie. @ mi dokucza. Leje się i w sumie czasami mam wrażenie jakby macica była jak kamień.
Dzisiaj plan dnia to sprzątanie po gościach... Mam nadzieję , że się zrelaksuje przy tym..
Podły nastrój mam strasznie. Taki bez pały nie podchodź [emoji28][emoji23]
Ksiądz u mnie dzisiaj po kolędzie chodzi , pewnie będzie pytał czemu jeszcze ślubu nie chcemy... Chyba ,że śnieg go dzisiaj odstraszy , bo mam zime wreszcie...
Przykro mi dziewczyny, że testowanie się tym razem nie udało [emoji52] Ale za to na wiosne będzie wysyp na 100%..Trzymam za Was kciuki Kochane !! [emoji8]
Dziewczyną , które teraz chorują dużo zdrówka!!
Jak się czują zafasolkowane ?
Staraczką dużo siły, bo musimy być silne !
@Migdalove.... Niestety ja nie umiem się tam udzielać, sporo dziewczyn tam się zebrało.. Nie czuje się dobrze. Tutaj zawsze było tak po swojsku , jakbyś była od początku.. Kojarzę każdą dziewczynę..
Miło, że jesteś tu z Nami... Mam nadzieję, że przy Nas poczujesz się swobodnie...
A ja mam pytanko dziewczyny moje do zafasolkowanych [emoji16] czy wy dziewczyny odczuwałyscie pms przed miesiączką ? Kurcze bo mnie brzuch pobolewa zawsze tydzień przed @ i teraz też i już mi się wydaje że nici z fasolki ehhh , a niestety z okresem mam przesunięcie do 2 dni bo się zjawia między 28 a 30 dniem , i to kolejne dni oczekiwania a ja już powoli sił nie mam [emoji58][emoji849] bo ileż można czekać to jest 8 cykl starań niby mało ale dla mnie to już sporo tym bardziej że co miesiąc czuje się zawiedziona tym że się nie udało [emoji31]