reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak wieje, że plaży żadnej praktycznie nie ma nad morzem! Woda podpływa aż do wejść na plaże!
Zobacz załącznik 929680
Zobacz załącznik 929681
Współczuję pogody, u nas wczoraj była wichura.. A dzisiaj zawieje śnieżne mamy..
Oby nic nie zniszczyło
Jest wynik już :)

A więc.... 61 [emoji848]
Gratulacje , nie martw się, wczesna ciąża [emoji8][emoji8] sprawdź po 48h jeśli się boisz..
Spokojnej ciąży Kochana !

Pytanie tylko czy nie za niska... dziś 33dc [emoji849] nie wiem kiedy była owulacja [emoji848]
Pokazuje 4-5 tydzień
Gratulacje. Widzisz? Niepotrzebnie sie martwilas.
Ja nigdy nie potrafiłam się wbić na fora rozkręcone ;P i uważam że to jest najlepsze na BB ;) albo zé mnie taki ułomniak i mi nigdy nie wychodziło [emoji14]
U mnie okres już się kończy jakieś resztki można uznać w zasadzie że go nie ma ;P ponoć 80% zachodzi w ciągu pół roku starań ;P ja będę w tych 20% ;P
Ja wszędzie lezę na krzywy ryj[emoji23]. Przychodząc tutaj miałam obawy, ale czuję się tu teraz prawie jak u siebie. W 2019 też się nie czuję najgorzej, ale strasznie duzo tam dziewczyn i się gubię.
Tak wieje, że plaży żadnej praktycznie nie ma nad morzem! Woda podpływa aż do wejść na plaże!
Zobacz załącznik 929680
Zobacz załącznik 929681
U nas się mówi ze pizga jak w kieleckim[emoji23]. Jak w tym roku pierwszy raz nad morzem byłam, to zszokował mnie praktycznie ciągly wiatr. U nas nie ma wiatru, a jak juz jest to łeb urywa. Dzis akurat wali śniegiem, wiatrem, deszczem, az dziwne ze jakies krowy nie zaczęly latac.
Nie ma czego. :D Nienawidzę tych rejonów. :D O wiele lepiej mieszkało mi się w łódzkim, w powiecie pajęczańskim. [emoji14] A mieszkam pod Malborkiem. :)
Sentyment masz tak jak ja do mojego zacofanego podkarpacia. A ja kocham podkarpacie, bieszczady i wszystko co w okolo.

Haha ja widziałam II kreski dzis i co [emoji1787][emoji23] jak to stary test
Kochana nie mów hop [emoji13] mi nigdy test na drugi dzień nawet nie pokazał II kresek [emoji13]

I w sumie to można naciagnac, że u mnie pierwszy test z cieniem, a drugi... no musiałam czekać aż wyschnie a i tak mało co było na nim widać:) I beta potwierdziła ciążę ... leć na bete!

[QUOTE="umi2, post Przychodząc tutaj miałam obawy, ale czuję się tu teraz prawie jak u siebie. W 2019 też się nie czuję najgorzej, ale strasznie duzo tam dziewczyn i się gubię

No właśnie tutaj fajnie że nie ma miliona osób i można zapamiętać kto co kiedy :) ja sobie w grudniu zrobiłam lekka przerwę od forum ale jak wróciłam dalej czuję się jak ,, u siebie " pomimo że kilka osób jest nowych :)
Ja też napisałam na 2019 ale już się od wczoraj pogubiłam ;P

Myślę, że mieszkając całe życie w moich okolicach już byś tak nie zachwycała. :D Też uwielbiam morze, to jedynie czego mi brakowało w łódzkim, ale rzadko jest możliwość jechać na plażę, w ciepłu letni dzień, żeby serio czuć temperaturę jaka jest na termometrze bo ciągle wieje. :D
Wiaodmo jak się ma coś pod nosem to inaczej się do tego podchodzi niż jak się ma coś przez tydzień góra dwa raz w roku ;P
Nie wiem jak u was musi wiac ale w Warszawie wczoraj też dobrze pizdzialo firanki mi fruwały przy oknach ;P no ja wyjeżdżając nad morze czułam się jak w raju bo lato w Warszawie to jakby się chodziło po rozgrzanym betonie brakuje cienia tylko żar bije od asfaltu dlatego nad morzem czułam że żyje ;P

reklama
Gratulacje. Widzisz? Niepotrzebnie sie martwilas.Ja wszędzie lezę na krzywy ryj[emoji23]. Przychodząc tutaj miałam obawy, ale czuję się tu teraz prawie jak u siebie. W 2019 też się nie czuję najgorzej, ale strasznie duzo tam dziewczyn i się gubię.U nas się mówi ze pizga jak w kieleckim[emoji23]. Jak w tym roku pierwszy raz nad morzem byłam, to zszokował mnie praktycznie ciągly wiatr. U nas nie ma wiatru, a jak juz jest to łeb urywa. Dzis akurat wali śniegiem, wiatrem, deszczem, az dziwne ze jakies krowy nie zaczęly latac.Sentyment masz tak jak ja do mojego zacofanego podkarpacia. A ja kocham podkarpacie, bieszczady i wszystko co w okolo.
Haha na krzywy [emoji23][emoji23] Ja w sumie też tak wlazłam jak świnia w pomidory [emoji12] Bo jeszcze się nie staram. Ale dziewczyny mnie nie pogoniły to zostałam i czasem marudze, czasem mam nadzieję jakoś wspieram i tak leci czas...
No u nas dach w każdej chwili może zerwać...
Nawet tak nie myśl. Ja kiedyś miałam jeszcze dach z eternitu.. też się wszystko trzęsło , dudniło , wiało po chacie i gwizdało , ale nigdy Nam nie zerwało...

@flor87 właśnie u Ciebie te krechy takie mocne bardzo.. na fałszywcu to przeważnie szare cieniki.. a tutaj nie musiałam się wysilać. Może właśnie beta coś podpowie , bo chyba @ jeszcze nie zawitała?
Nie zaszkodzi , a może Cię ucieszy!!

Do góry