Bunia1992
Fanka BB :)
Mi tam wiatr nie przeszkadza ;P i tak uwielbiam morze do tego stopnia że może mi łeb urwać ja się nie obrazę ;pTa! Ciągle wieje, zimno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tam wiatr nie przeszkadza ;P i tak uwielbiam morze do tego stopnia że może mi łeb urwać ja się nie obrazę ;pTa! Ciągle wieje, zimno...
Hehe gratulacje a widzisz :-)))Jest wynik już
A więc.... 61 [emoji848]
Haha ja widziałam II kreski dzis i co [emoji1787][emoji23] jak to stary testJa jeszcze nigdy w życiu nie widziałam u siebie nawet cienia ;( tak jakbym sikała wodą
Współczuję pogody, u nas wczoraj była wichura.. A dzisiaj zawieje śnieżne mamy..Tak wieje, że plaży żadnej praktycznie nie ma nad morzem! Woda podpływa aż do wejść na plaże!
Zobacz załącznik 929680
Zobacz załącznik 929681
Gratulacje , nie martw się, wczesna ciąża [emoji8][emoji8] sprawdź po 48h jeśli się boisz..Jest wynik już
A więc.... 61 [emoji848]
Gratulacje. Widzisz? Niepotrzebnie sie martwilas.Pytanie tylko czy nie za niska... dziś 33dc [emoji849] nie wiem kiedy była owulacja [emoji848]
Pokazuje 4-5 tydzień
Ja wszędzie lezę na krzywy ryj[emoji23]. Przychodząc tutaj miałam obawy, ale czuję się tu teraz prawie jak u siebie. W 2019 też się nie czuję najgorzej, ale strasznie duzo tam dziewczyn i się gubię.Ja nigdy nie potrafiłam się wbić na fora rozkręcone ;P i uważam że to jest najlepsze na BB albo zé mnie taki ułomniak i mi nigdy nie wychodziło [emoji14]
U mnie okres już się kończy jakieś resztki można uznać w zasadzie że go nie ma ;P ponoć 80% zachodzi w ciągu pół roku starań ;P ja będę w tych 20% ;P
U nas się mówi ze pizga jak w kieleckim[emoji23]. Jak w tym roku pierwszy raz nad morzem byłam, to zszokował mnie praktycznie ciągly wiatr. U nas nie ma wiatru, a jak juz jest to łeb urywa. Dzis akurat wali śniegiem, wiatrem, deszczem, az dziwne ze jakies krowy nie zaczęly latac.Tak wieje, że plaży żadnej praktycznie nie ma nad morzem! Woda podpływa aż do wejść na plaże!
Zobacz załącznik 929680
Zobacz załącznik 929681
Sentyment masz tak jak ja do mojego zacofanego podkarpacia. A ja kocham podkarpacie, bieszczady i wszystko co w okolo.Nie ma czego. Nienawidzę tych rejonów. O wiele lepiej mieszkało mi się w łódzkim, w powiecie pajęczańskim. [emoji14] A mieszkam pod Malborkiem.
Kochana nie mów hop [emoji13] mi nigdy test na drugi dzień nawet nie pokazał II kresek [emoji13]Haha ja widziałam II kreski dzis i co [emoji1787][emoji23] jak to stary test
Wiaodmo jak się ma coś pod nosem to inaczej się do tego podchodzi niż jak się ma coś przez tydzień góra dwa raz w roku ;PMyślę, że mieszkając całe życie w moich okolicach już byś tak nie zachwycała. Też uwielbiam morze, to jedynie czego mi brakowało w łódzkim, ale rzadko jest możliwość jechać na plażę, w ciepłu letni dzień, żeby serio czuć temperaturę jaka jest na termometrze bo ciągle wieje.
Haha na krzywy [emoji23][emoji23] Ja w sumie też tak wlazłam jak świnia w pomidory [emoji12] Bo jeszcze się nie staram. Ale dziewczyny mnie nie pogoniły to zostałam i czasem marudze, czasem mam nadzieję jakoś wspieram i tak leci czas...Gratulacje. Widzisz? Niepotrzebnie sie martwilas.Ja wszędzie lezę na krzywy ryj[emoji23]. Przychodząc tutaj miałam obawy, ale czuję się tu teraz prawie jak u siebie. W 2019 też się nie czuję najgorzej, ale strasznie duzo tam dziewczyn i się gubię.U nas się mówi ze pizga jak w kieleckim[emoji23]. Jak w tym roku pierwszy raz nad morzem byłam, to zszokował mnie praktycznie ciągly wiatr. U nas nie ma wiatru, a jak juz jest to łeb urywa. Dzis akurat wali śniegiem, wiatrem, deszczem, az dziwne ze jakies krowy nie zaczęly latac.Sentyment masz tak jak ja do mojego zacofanego podkarpacia. A ja kocham podkarpacie, bieszczady i wszystko co w okolo.
Nawet tak nie myśl. Ja kiedyś miałam jeszcze dach z eternitu.. też się wszystko trzęsło , dudniło , wiało po chacie i gwizdało , ale nigdy Nam nie zerwało...No u nas dach w każdej chwili może zerwać...