reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej wam! U mnie nadal brak @ - 56dc... Byle do wizyty. ;) Pisałyście tutaj, że jedna dziewczyna usunęła konto. Teraz ja wam się przyznam dlaczego tutaj do was dołączyłam... Na poprzednim wątku nie było kwasu ale mi robiło się okropnie przykro kiedy kobietki, które mają już po kilkoro dzieci strasznie przeżywały, że się nie udaje a kiedy ja pisałam, że staram się o pierwsze dziecko od 3 lat to zaraz byłam sprowadzana na ziemię... Na poprzednim wątku 2018 nigdy czegoś takiego nie było, każdy wiadomo ubolewał nad swoim 4 cyklem starań o 2 dziecko, czy 20 cyklem o pierwsze ale było wyrozumienie od każdej dla każdej. No a pisanie zaraz po "sprowadzaniu na ziemię" kobiecie po kilku stratach, że jej znajoma też poroniła parę tam razy i w końcu się udało ale urodziła chore dziecko to też nietakt... Ja rozumiem jak się ogólnie tak rozmawia, spoko, są straszne historie. Ja nie chciałam się już tam wdawać w dyskusję, olałam to... Wolałam przyjść tutaj do was, a obserwowałam wasz wątek od dawna i widzę, że fajna tutaj atmosfera. :)
:-D bo tu fajne dziewczyny są:-D

A ja mam pytanko dziewczyny moje do zafasolkowanych [emoji16] czy wy dziewczyny odczuwałyscie pms przed miesiączką ? Kurcze bo mnie brzuch pobolewa zawsze tydzień przed @ i teraz też i już mi się wydaje że nici z fasolki ehhh , a niestety z okresem mam przesunięcie do 2 dni bo się zjawia między 28 a 30 dniem , i to kolejne dni oczekiwania a ja już powoli sił nie mam [emoji58][emoji849] bo ileż można czekać to jest 8 cykl starań niby mało ale dla mnie to już sporo tym bardziej że co miesiąc czuje się zawiedziona tym że się nie udało [emoji31]
Jasne. Ja się czułam normalnie. Tak jak zwykle przed okresem. Wqrzona obolala itd .

A ja mam pytanko dziewczyny moje do zafasolkowanych [emoji16] czy wy dziewczyny odczuwałyscie pms przed miesiączką ? Kurcze bo mnie brzuch pobolewa zawsze tydzień przed @ i teraz też i już mi się wydaje że nici z fasolki ehhh , a niestety z okresem mam przesunięcie do 2 dni bo się zjawia między 28 a 30 dniem , i to kolejne dni oczekiwania a ja już powoli sił nie mam [emoji58][emoji849] bo ileż można czekać to jest 8 cykl starań niby mało ale dla mnie to już sporo tym bardziej że co miesiąc czuje się zawiedziona tym że się nie udało [emoji31]
Ja zawsze tydzien przed juz zaczynalam odczuwac pms, wyskakiwalo mi pelno swinstw na twarzy, brzuch bolal tak ze masakra i chodzilam wkurzona [emoji57] w udanym cyklu tez tak było ze nawet ponad tydzien przed sie u mnie zaczelo i juz byłam pewna ze znow nie wyszlo ale na dwa dni przed ostatecznym terminem @ (cykle mialam 24-29dni) wiec tak w 27dc wszystko mi przeszło ale nadal sadzilam ze @ przyjdzie [emoji57] w 30dc testowalam [emoji106]

Ja dzis pierwszy raz od dawna zemdlalam na pobraniu krwi [emoji58] strasznie sie czuje od rana a tu cie czlowieku nawet nie przepuszcza a jeszcze zwyzywaja [emoji58] z tych nerwow i oslabienia, braku sniadania jak zaczela mi pobierac krew to paw na podloge i zemdlalam [emoji58] babka tak spanikowala ze po karetke dzwonic chciala [emoji58]
Na szczescie do siebie doszlam szybko, ale wiadomo polezec musiałam a w tym czasie juz facet co za mna byl dwa razy zajrzał do srodka bo on sie spieszy i nie bedzie czekal az sobie poleze [emoji37]

Ja zawsze tydzien przed juz zaczynalam odczuwac pms, wyskakiwalo mi pelno swinstw na twarzy, brzuch bolal tak ze masakra i chodzilam wkurzona [emoji57] w udanym cyklu tez tak było ze nawet ponad tydzien przed sie u mnie zaczelo i juz byłam pewna ze znow nie wyszlo ale na dwa dni przed ostatecznym terminem @ (cykle mialam 24-29dni) wiec tak w 27dc wszystko mi przeszło ale nadal sadzilam ze @ przyjdzie [emoji57] w 30dc testowalam [emoji106]

Ja dzis pierwszy raz od dawna zemdlalam na pobraniu krwi [emoji58] strasznie sie czuje od rana a tu cie czlowieku nawet nie przepuszcza a jeszcze zwyzywaja [emoji58] z tych nerwow i oslabienia, braku sniadania jak zaczela mi pobierac krew to paw na podloge i zemdlalam [emoji58] babka tak spanikowala ze po karetke dzwonic chciala [emoji58]
Na szczescie do siebie doszlam szybko, ale wiadomo polezec musiałam a w tym czasie juz facet co za mna byl dwa razy zajrzał do srodka bo on sie spieszy i nie bedzie czekal az sobie poleze [emoji37]
Ludzie sa bez serca :-/ dobrze ze nic powaznego ci sie nie stalo... mi sie slabo tez zawsze robi... musze dlugo posiedziec zanim dojde do siebie. Wiec wspolczuje :-:)*

reklama

Ja też dzisiaj byłam, ale tam gdzie chodzę jest pełna kultura. Całe szczęście. Dobrze, ze się jakoś pozbierałaś i ze jest juz lepiej.
Beta zrobiona [emoji13] wyniki o 13.
Trzymam kciuki[emoji4]

Do góry