reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak się cytuje posty na apce? ;)

Nataliag339 ja aż takiej wprawy nie mam [emoji14] ale słyszałam teorię że najlepiej co 2 dni

Bunia1992 ja jestem przeciwna robieniu testów przed planowaną miesiączka. Tzn. sama nie mam w planie robić ;) masz rocznego synka i starsz się o kolejne dziecko? Szacun ;) ale to pewnie dobra decyzja

reklama
Ja dziś w miarę wyspana, co prawda syn znowu wyplakal wzięcie do mnie do łóżka o 1 w nocy ale za to do 7.30 spał jako nigdy :D teraz już kawę sobie popijam, trochę jeszcze smutku jest po wczoraj ale trudno, będzie co będzie :)
W poniedziałek znowu będzie po wyniki z badań krwi, ciekawe co tam wyczytam :) w ogóle sukces był wczoraj bo nie zemdlalam po pobraniu krwi ha ha ha.
Budzi się często w nocy ? :) Czy ma tylko jedną pobudkę?

Nataliag339 ja aż takiej wprawy nie mam [emoji14] ale słyszałam teorię że najlepiej co 2 dni

Bunia1992 ja jestem przeciwna robieniu testów przed planowaną miesiączka. Tzn. sama nie mam w planie robić ;) masz rocznego synka i starsz się o kolejne dziecko? Szacun ;) ale to pewnie dobra decyzja
Ja właśnie w pierwszej ciąży też się raz nacielam na takie robienie za wcześnie i potem grzecznie czekałam do okresu ale jak widać kusi oj kusi ;p
A no mam rocznego synka i tak mniej więcej 2 lata różnicy między dziećmi wydaje mi się idealna mam nadzieję że podjęliśmy dobrą decyzję :)

Aby zacytować kliknij "odpowiedz"

Ja właśnie w pierwszej ciąży też się raz nacielam na takie robienie za wcześnie i potem grzecznie czekałam do okresu ale jak widać kusi oj kusi ;p
A no mam rocznego synka i tak mniej więcej 2 lata różnicy między dziećmi wydaje mi się idealna mam nadzieję że podjęliśmy dobrą decyzję :)
Ja też mam nadzieję, że to dobra decyzja, bo moja Iga ma teraz 8 miesięcy... A od listopada chcieliśmy zacząć:) Może nie będzie tak źle [emoji2]

Z tym, że moja Iga to złote dziecko jeżeli chodzi o spanie, wybudzalam ja tylko przez pierwsze 6 tygodni, a od tej pory każda noc przespana od 21 do 7 w swoim łóżeczku . Gdyby dała mi popalić to nie wiem czy bym tak szybko myślała o drugim

Marzy mi się żeby drugie też było takim spioszkiem [emoji7]

Witam nowe panie:)

U mnie dziś gorszy dzień, mega napięcie przed @, teraz jeszcze starania stoją pod znakiem zapytania bo na usg wyszły mi dwa kamienie na nerce po 9 mm każdy i kij wie co teraz. Możesz być tak że lekarz powie że próby trzeba przełożyć i chyba się zaplacze :(
Oby szybko sie wyjasnilo co z tymi kamieniami [emoji4][emoji110][emoji110]
U mnie beta 0.200 czyli kolejny cykl przede mną
Kciuki za kolejny cykl[emoji110]
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?
pewnie, witaj [emoji4]
Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)
Hej [emoji4] ja cie kojarze z innych watkow [emoji4]
Poczytalam trochę o tym "kwasie" na drugim wątku.
Dla jasności dziewczęta, założyłam ten wątek dla zarówno nowych staraczek, jak i tych które mają prpblem aby gdzieś dołączyć. Sama jakieś 2 miesiące temu założyłam tu konto i chciałam dołączyć do kilku staraczkowych wątków, ale moje posty po prostu tam przepadły. Z reguly na takich wątkach jest juz zgrana paczka dziewczyn, i zwyczajnie jest trudno odnalezc sie komus nowemu. Wiec odpuściłam sobie forum w ogole. Ale teraz wróciłam, z nowym kontem, i z nowym wątkiem:)
Mam nadzieję ze tutaj nie będzie takich atrakcji jak tam.
Pamietajmy aby szanowac siebie i innych, bo kazdy ma prawo do swoich wypowiedzi:)
Dokladnie to chcialam wytlumaczyc tam niektórym ale widać ze nie bylo sensu [emoji57]
Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]
Dokladnie, apka jest duzo latwiejsza niz pisanie przez przeglądarkę [emoji57]

Dotkinj wypowiedź która chcesz zacytowac i ta strzalke na górze [emoji4]

Dzien dobry [emoji4] mam dzis mnóstwo energii, wstalam o 8 wszystko wysprzatane juz wiec ide pic kawe [emoji4] a potem trzeba na zakupy [emoji57] moj ulubiony (i jedyny[emoji6]) sklep na osiedlu bedzie przez tydzien zamkniety wiec musze gdzie indziej zapasy zrobić [emoji57]

Witam się i ja :) też nawet wyspana. Noc bez pobudek do prawie siódmej. Juz upieklam ciasto ze śliwkami i posprzatalam. Wreszcie trochę chłodniej. Może przestanie padać później to pójdziemy na spacer. Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

reklama
Czasem nie ma wcale a czesem budzi się, płacze nawet godzinę i dopiero zasypia, nie wiem dlaczego. Może mu się coś śni albo za mną tak placze
Moj zaczął przesypiac cale noce zaraz po 1 urodzinach [emoji6] tak to sie budzil w nocy czasami raz, czasami wcale [emoji6] teraz ma 4latka i spi 19-7/9[emoji16]

Do góry