reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak się cytuje posty na apce? ;)

Nataliag339 ja aż takiej wprawy nie mam [emoji14] ale słyszałam teorię że najlepiej co 2 dni

Bunia1992 ja jestem przeciwna robieniu testów przed planowaną miesiączka. Tzn. sama nie mam w planie robić ;) masz rocznego synka i starsz się o kolejne dziecko? Szacun ;) ale to pewnie dobra decyzja

reklama
Ja dziś w miarę wyspana, co prawda syn znowu wyplakal wzięcie do mnie do łóżka o 1 w nocy ale za to do 7.30 spał jako nigdy :D teraz już kawę sobie popijam, trochę jeszcze smutku jest po wczoraj ale trudno, będzie co będzie :)
W poniedziałek znowu będzie po wyniki z badań krwi, ciekawe co tam wyczytam :) w ogóle sukces był wczoraj bo nie zemdlalam po pobraniu krwi ha ha ha.
Budzi się często w nocy ? :) Czy ma tylko jedną pobudkę?

Nataliag339 ja aż takiej wprawy nie mam [emoji14] ale słyszałam teorię że najlepiej co 2 dni

Bunia1992 ja jestem przeciwna robieniu testów przed planowaną miesiączka. Tzn. sama nie mam w planie robić ;) masz rocznego synka i starsz się o kolejne dziecko? Szacun ;) ale to pewnie dobra decyzja
Ja właśnie w pierwszej ciąży też się raz nacielam na takie robienie za wcześnie i potem grzecznie czekałam do okresu ale jak widać kusi oj kusi ;p
A no mam rocznego synka i tak mniej więcej 2 lata różnicy między dziećmi wydaje mi się idealna mam nadzieję że podjęliśmy dobrą decyzję :)

Aby zacytować kliknij "odpowiedz"

Ja właśnie w pierwszej ciąży też się raz nacielam na takie robienie za wcześnie i potem grzecznie czekałam do okresu ale jak widać kusi oj kusi ;p
A no mam rocznego synka i tak mniej więcej 2 lata różnicy między dziećmi wydaje mi się idealna mam nadzieję że podjęliśmy dobrą decyzję :)
Ja też mam nadzieję, że to dobra decyzja, bo moja Iga ma teraz 8 miesięcy... A od listopada chcieliśmy zacząć:) Może nie będzie tak źle [emoji2]

Z tym, że moja Iga to złote dziecko jeżeli chodzi o spanie, wybudzalam ja tylko przez pierwsze 6 tygodni, a od tej pory każda noc przespana od 21 do 7 w swoim łóżeczku . Gdyby dała mi popalić to nie wiem czy bym tak szybko myślała o drugim

Marzy mi się żeby drugie też było takim spioszkiem [emoji7]

Witam nowe panie:)

U mnie dziś gorszy dzień, mega napięcie przed @, teraz jeszcze starania stoją pod znakiem zapytania bo na usg wyszły mi dwa kamienie na nerce po 9 mm każdy i kij wie co teraz. Możesz być tak że lekarz powie że próby trzeba przełożyć i chyba się zaplacze :(
Oby szybko sie wyjasnilo co z tymi kamieniami [emoji4][emoji110][emoji110]
U mnie beta 0.200 czyli kolejny cykl przede mną
Kciuki za kolejny cykl[emoji110]
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?
pewnie, witaj [emoji4]
Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)
Hej [emoji4] ja cie kojarze z innych watkow [emoji4]
Poczytalam trochę o tym "kwasie" na drugim wątku.
Dla jasności dziewczęta, założyłam ten wątek dla zarówno nowych staraczek, jak i tych które mają prpblem aby gdzieś dołączyć. Sama jakieś 2 miesiące temu założyłam tu konto i chciałam dołączyć do kilku staraczkowych wątków, ale moje posty po prostu tam przepadły. Z reguly na takich wątkach jest juz zgrana paczka dziewczyn, i zwyczajnie jest trudno odnalezc sie komus nowemu. Wiec odpuściłam sobie forum w ogole. Ale teraz wróciłam, z nowym kontem, i z nowym wątkiem:)
Mam nadzieję ze tutaj nie będzie takich atrakcji jak tam.
Pamietajmy aby szanowac siebie i innych, bo kazdy ma prawo do swoich wypowiedzi:)
Dokladnie to chcialam wytlumaczyc tam niektórym ale widać ze nie bylo sensu [emoji57]
Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]
Dokladnie, apka jest duzo latwiejsza niz pisanie przez przeglądarkę [emoji57]

Dotkinj wypowiedź która chcesz zacytowac i ta strzalke na górze [emoji4]

Dzien dobry [emoji4] mam dzis mnóstwo energii, wstalam o 8 wszystko wysprzatane juz wiec ide pic kawe [emoji4] a potem trzeba na zakupy [emoji57] moj ulubiony (i jedyny[emoji6]) sklep na osiedlu bedzie przez tydzien zamkniety wiec musze gdzie indziej zapasy zrobić [emoji57]

Witam się i ja :) też nawet wyspana. Noc bez pobudek do prawie siódmej. Juz upieklam ciasto ze śliwkami i posprzatalam. Wreszcie trochę chłodniej. Może przestanie padać później to pójdziemy na spacer. Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

reklama
Czasem nie ma wcale a czesem budzi się, płacze nawet godzinę i dopiero zasypia, nie wiem dlaczego. Może mu się coś śni albo za mną tak placze
Moj zaczął przesypiac cale noce zaraz po 1 urodzinach [emoji6] tak to sie budzil w nocy czasami raz, czasami wcale [emoji6] teraz ma 4latka i spi 19-7/9[emoji16]

Do góry