reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hehehe skąd ja to znam [emoji16]
Pewnie teraz będę tak samo szalec [emoji39]
Ale chyba używasz testów z allegro ? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak... to ich nie polecam [emoji4] Tyle razy widzialam na nich cienie... wadliwe bardzo.

Owulacyjne znowu pokazywały mi owulacje gdy jej nie bylo, a gdy była potwierdzona na monitoringu to śladu nie było na teście [emoji52]
Tak takich teraz użyłam :) w poprzedniej ciąży też miałam z allegro ale pokazały dobrze tyle że były inne ;p na nic się nie nastawiam bo na razie nie mam takiego ciśnienia że już muszę być w ciąży raczej sama ciekawosc jest większa :)

Co do testów to z owulacyjnych polecam domowe laboratorium z Rossmanna. Fajne sa te testy.
Tyle ze troche drogie jak za 7 sztuk bo 25 zl kosztuja. Ale mi skurat tyle starcza na cykl. Choc mam w planach zamowic jakieś z allegro i robic od poczatku cyklu. Bo ostatnio zrobilam sobie taki test owulacyjny 3 dni przed okresem i byl pozytywny![emoji23]

Ja testow owulacyjnych nigdy nie robilam, jakoś im nie ufam [emoji57] wole mierzenie tempki [emoji57] dzis juz zaczela spadać wiec @ to formalnosc [emoji57]

A ja nie mam cierpliwosci do mierzenia temperatury[emoji12]
Choc na przyszly cykl chyba pojde na monitoring nedzie najlepiej[emoji5]

Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam :)

Ja też nie przepadalam za mierzeniem temperatury, w sumie to zniechecilam się, bo mój cykl był rozregulowany i temperatura skakala bardzo [emoji58] i niczego nie byłam w stanie z niego wyczytać

Teraz idziemy na żywioł... mam nadzieję, że będzie łatwiej odciągnąć myśli od staran...

Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam :)
Daj linka[emoji12]

I potwierdza Ci te pozytywne testy monitoring ? :) Bo mi nie potwierdzał... A też tylko patrzylam na mocne kreski

reklama
A ja nie mam cierpliwosci do mierzenia temperatury[emoji12]
Choc na przyszly cykl chyba pojde na monitoring nedzie najlepiej[emoji5]
Tez tak myslalam ze to nie dla mnie ale jednak po jednym cyklu wkrecilam sie bardzo [emoji4]
Fajne to jest bo wiem kiedy owu byla, czasami wiem ze jej nie bylo w ogóle, wiem kiedy dokladnie @ ma przyjść - dla mnie super rozwiazanie [emoji4]

Do góry