reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też mam nadzieję, że to dobra decyzja, bo moja Iga ma teraz 8 miesięcy... A od listopada chcieliśmy zacząć:) Może nie będzie tak źle [emoji2]

Z tym, że moja Iga to złote dziecko jeżeli chodzi o spanie, wybudzalam ja tylko przez pierwsze 6 tygodni, a od tej pory każda noc przespana od 21 do 7 w swoim łóżeczku . Gdyby dała mi popalić to nie wiem czy bym tak szybko myślała o drugim

Marzy mi się żeby drugie też było takim spioszkiem [emoji7]
Ja tylko też dlatego zdecydowałam się na drugie tak szybko bo mój aniołek i śpi dobrze ( tfu tfu ) poza tymi 3 dniami gdzie panikował ale to może być jeszcze wina zębów ma już 11 i ostatnia trójka na dole coś nie chce się długo przebić :(

reklama
Ja tylko też dlatego zdecydowałam się na drugie tak szybko bo mój aniołek i śpi dobrze ( tfu tfu ) poza tymi 3 dniami gdzie panikował ale to może być jeszcze wina zębów ma już 11 i ostatnia trójka na dole coś nie chce się długo przebić :(
My jeszcze zabkow nie mamy... Ale ostatnio już jest marudna bardzo w ciągu dnia.. parę dni temu goraczkowala, pediatra stwierdziła, że to od zebow bo bardzo napuchniete dziasla. No i tak czekamy ale nic nie widać , trzeba przetrwać :)

Kto teraz niebawem testuje ? Już nie mogę się doczekać starań... A gdzie tu do listopada [emoji39]

My jeszcze zabkow nie mamy... Ale ostatnio już jest marudna bardzo w ciągu dnia.. parę dni temu goraczkowala, pediatra stwierdziła, że to od zebow bo bardzo napuchniete dziasla. No i tak czekamy ale nic nie widać , trzeba przetrwać :)

Kto teraz niebawem testuje ? Już nie mogę się doczekać starań... A gdzie tu do listopada [emoji39]
Ja mam mieć okres za 5 dni i się wygłupiam z tymi testami za wczasu [emoji14]

Cześć Dziewczyny :-) chce do Was dolaczyc. Jestem Agata,mam 27 lat i staram się o dziecko od 2 lat. Przeszłam masę badań z których wynikło ze nie ma tragedii. Mam cechy pcos : problem z owulacja i podwyższone hormony męskie a niski progesteron. Pozostałe badania są ok. Tsh mam różne od 2 do 2.6. Maz ma słabe nasienie. Dobry ruch i super liczebność ale morfologia szwankuje... było 2% przed kuracja suplementami. Za nami dwie nieudane inseminacje. Staramy się dalej. Nie poddajemy choć było już bardzo różnie.
Aga i inne dziewczyny ktore sie dlugo staracie. Spróbujcie wizyty u dobrego osteopaty. Ja chodzę ale z czym innym ale słyszałam ze oni sie tym zajmują i zapytałam o to ostatnio. Rozluznia on powięzi, poprawia ukrwienie macicy warto spróbować. Mówił że robili gdzieś taki eksperyment 50% par czekających na in vitro zaszło w ciążę po ich zabiegach. Jesli ktoś jest z okolic Wawy mogę polecić swojego.

Ja mam mieć okres za 5 dni i się wygłupiam z tymi testami za wczasu [emoji14]
Hehehe skąd ja to znam [emoji16]
Pewnie teraz będę tak samo szalec [emoji39]
Ale chyba używasz testów z allegro ? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak... to ich nie polecam [emoji4] Tyle razy widzialam na nich cienie... wadliwe bardzo.

Owulacyjne znowu pokazywały mi owulacje gdy jej nie bylo, a gdy była potwierdzona na monitoringu to śladu nie było na teście [emoji52]

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:
Aldona89
29lat
Pierwsze dziecko
Starania od 05.2017

Azulka, piekna pierwsza strona [emoji7]
Wylapalam jeden błąd Lovi23 powinna chyba miec wpisane starania od 2018 nie 2017 [emoji6]

Ja mam miec @ za 4 dni [emoji4] wiem ze przyjdzie wiec na test nawet nie zerkam [emoji4]
I zaczniemy 13cs [emoji52]

Azulka- pierwsza strona piękna Ale dobrze Kaamilaaa zauważyła starania od 2018... :)

Kaamilaaa - obyś się miło zaskoczyla :) Jeszcze nic nie jest przesadzone [emoji106]

Aga i inne dziewczyny ktore sie dlugo staracie. Spróbujcie wizyty u dobrego osteopaty. Ja chodzę ale z czym innym ale słyszałam ze oni sie tym zajmują i zapytałam o to ostatnio. Rozluznia on powięzi, poprawia ukrwienie macicy warto spróbować. Mówił że robili gdzieś taki eksperyment 50% par czekających na in vitro zaszło w ciążę po ich zabiegach. Jesli ktoś jest z okolic Wawy mogę polecić swojego.
O qrcze nigdy o tym nie slyszalam [emoji15] a tez chodze, akurat mam wizyte 20 wrzesnia [emoji3] musze podpytac. Dzieki wielki

reklama
Do góry