reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też mam nadzieję, że to dobra decyzja, bo moja Iga ma teraz 8 miesięcy... A od listopada chcieliśmy zacząć:) Może nie będzie tak źle [emoji2]

Z tym, że moja Iga to złote dziecko jeżeli chodzi o spanie, wybudzalam ja tylko przez pierwsze 6 tygodni, a od tej pory każda noc przespana od 21 do 7 w swoim łóżeczku . Gdyby dała mi popalić to nie wiem czy bym tak szybko myślała o drugim

Marzy mi się żeby drugie też było takim spioszkiem [emoji7]
Ja tylko też dlatego zdecydowałam się na drugie tak szybko bo mój aniołek i śpi dobrze ( tfu tfu ) poza tymi 3 dniami gdzie panikował ale to może być jeszcze wina zębów ma już 11 i ostatnia trójka na dole coś nie chce się długo przebić :(

reklama
Ja tylko też dlatego zdecydowałam się na drugie tak szybko bo mój aniołek i śpi dobrze ( tfu tfu ) poza tymi 3 dniami gdzie panikował ale to może być jeszcze wina zębów ma już 11 i ostatnia trójka na dole coś nie chce się długo przebić :(
My jeszcze zabkow nie mamy... Ale ostatnio już jest marudna bardzo w ciągu dnia.. parę dni temu goraczkowala, pediatra stwierdziła, że to od zebow bo bardzo napuchniete dziasla. No i tak czekamy ale nic nie widać , trzeba przetrwać :)

Kto teraz niebawem testuje ? Już nie mogę się doczekać starań... A gdzie tu do listopada [emoji39]

My jeszcze zabkow nie mamy... Ale ostatnio już jest marudna bardzo w ciągu dnia.. parę dni temu goraczkowala, pediatra stwierdziła, że to od zebow bo bardzo napuchniete dziasla. No i tak czekamy ale nic nie widać , trzeba przetrwać :)

Kto teraz niebawem testuje ? Już nie mogę się doczekać starań... A gdzie tu do listopada [emoji39]
Ja mam mieć okres za 5 dni i się wygłupiam z tymi testami za wczasu [emoji14]

Cześć Dziewczyny :-) chce do Was dolaczyc. Jestem Agata,mam 27 lat i staram się o dziecko od 2 lat. Przeszłam masę badań z których wynikło ze nie ma tragedii. Mam cechy pcos : problem z owulacja i podwyższone hormony męskie a niski progesteron. Pozostałe badania są ok. Tsh mam różne od 2 do 2.6. Maz ma słabe nasienie. Dobry ruch i super liczebność ale morfologia szwankuje... było 2% przed kuracja suplementami. Za nami dwie nieudane inseminacje. Staramy się dalej. Nie poddajemy choć było już bardzo różnie.
Aga i inne dziewczyny ktore sie dlugo staracie. Spróbujcie wizyty u dobrego osteopaty. Ja chodzę ale z czym innym ale słyszałam ze oni sie tym zajmują i zapytałam o to ostatnio. Rozluznia on powięzi, poprawia ukrwienie macicy warto spróbować. Mówił że robili gdzieś taki eksperyment 50% par czekających na in vitro zaszło w ciążę po ich zabiegach. Jesli ktoś jest z okolic Wawy mogę polecić swojego.

Ja mam mieć okres za 5 dni i się wygłupiam z tymi testami za wczasu [emoji14]
Hehehe skąd ja to znam [emoji16]
Pewnie teraz będę tak samo szalec [emoji39]
Ale chyba używasz testów z allegro ? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak... to ich nie polecam [emoji4] Tyle razy widzialam na nich cienie... wadliwe bardzo.

Owulacyjne znowu pokazywały mi owulacje gdy jej nie bylo, a gdy była potwierdzona na monitoringu to śladu nie było na teście [emoji52]

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:
Aldona89
29lat
Pierwsze dziecko
Starania od 05.2017

Azulka, piekna pierwsza strona [emoji7]
Wylapalam jeden błąd Lovi23 powinna chyba miec wpisane starania od 2018 nie 2017 [emoji6]

Ja mam miec @ za 4 dni [emoji4] wiem ze przyjdzie wiec na test nawet nie zerkam [emoji4]
I zaczniemy 13cs [emoji52]

Azulka- pierwsza strona piękna Ale dobrze Kaamilaaa zauważyła starania od 2018... :)

Kaamilaaa - obyś się miło zaskoczyla :) Jeszcze nic nie jest przesadzone [emoji106]

Aga i inne dziewczyny ktore sie dlugo staracie. Spróbujcie wizyty u dobrego osteopaty. Ja chodzę ale z czym innym ale słyszałam ze oni sie tym zajmują i zapytałam o to ostatnio. Rozluznia on powięzi, poprawia ukrwienie macicy warto spróbować. Mówił że robili gdzieś taki eksperyment 50% par czekających na in vitro zaszło w ciążę po ich zabiegach. Jesli ktoś jest z okolic Wawy mogę polecić swojego.
O qrcze nigdy o tym nie slyszalam [emoji15] a tez chodze, akurat mam wizyte 20 wrzesnia [emoji3] musze podpytac. Dzieki wielki

reklama
Do góry