reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]

reklama
Dzień dobry

W tym wątku też niedługo może być ciężko się przebić, ale jakoś spróbuję ;)

Nie pisałam jeszcze co u mnie. Test owu wyszedł mi pozytywny w dniach pokazywanych przez kalendarzyk jako płodne, więc teoretycznie jest szansa. Zostało mi 11 dni do miesiączki ;)
To teraz pozostaje tylko czekac[emoji120]
Oby okres nie przyszedl[emoji120]
Trzymam kciuki[emoji8]

Dzień dobry

W tym wątku też niedługo może być ciężko się przebić, ale jakoś spróbuję ;)

Nie pisałam jeszcze co u mnie. Test owu wyszedł mi pozytywny w dniach pokazywanych przez kalendarzyk jako płodne, więc teoretycznie jest szansa. Zostało mi 11 dni do miesiączki ;)
Wbijesz się do nas, spokojnie. Jest nas tutaj garstka narazie. Oby ten cykl był owocny :) :)

Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]

Ściągnęłam :D do tej pory wchodziłam przez meila jak było coś nowego mam nadzieję że to będzie wygodniejsze na razie nie ogarniam tutaj nic gdzie co znajdę ale spoko [emoji14]

Mysle ze na tym watku nie bedzie az tylu dziewczyn jak na tamtym, bo większość jest tam z racji tego ze on byl tutaj wczesniej[emoji5]
Co nie zmienia faktu ze nowe dziewczyny sa bardzo mile widziane u Nas[emoji5]
Oby tylko watek nie upadl. Mam nadzieje ze kazda będzie sie udzielac w miare mozliwosci[emoji120]

Ściągnęłam :D do tej pory wchodziłam przez meila jak było coś nowego mam nadzieję że to będzie wygodniejsze na razie nie ogarniam tutaj nic gdzie co znajdę ale spoko [emoji14]
Na aplikacji sie logujesz tylko i tyle[emoji5]
Lepiej wszystko widac i dodawac[emoji5]
Ja do tej pory wchodzilam przez strone glowna. A teraz jak ktoras cos napisze przychodzą powiadomienia (je mozna wylaczyc)[emoji12]

Ja dziś w miarę wyspana, co prawda syn znowu wyplakal wzięcie do mnie do łóżka o 1 w nocy ale za to do 7.30 spał jako nigdy :D teraz już kawę sobie popijam, trochę jeszcze smutku jest po wczoraj ale trudno, będzie co będzie :)
W poniedziałek znowu będzie po wyniki z badań krwi, ciekawe co tam wyczytam :) w ogóle sukces był wczoraj bo nie zemdlalam po pobraniu krwi ha ha ha.

reklama
Do góry