reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]

reklama
Dzień dobry

W tym wątku też niedługo może być ciężko się przebić, ale jakoś spróbuję ;)

Nie pisałam jeszcze co u mnie. Test owu wyszedł mi pozytywny w dniach pokazywanych przez kalendarzyk jako płodne, więc teoretycznie jest szansa. Zostało mi 11 dni do miesiączki ;)
To teraz pozostaje tylko czekac[emoji120]
Oby okres nie przyszedl[emoji120]
Trzymam kciuki[emoji8]

Dzień dobry

W tym wątku też niedługo może być ciężko się przebić, ale jakoś spróbuję ;)

Nie pisałam jeszcze co u mnie. Test owu wyszedł mi pozytywny w dniach pokazywanych przez kalendarzyk jako płodne, więc teoretycznie jest szansa. Zostało mi 11 dni do miesiączki ;)
Wbijesz się do nas, spokojnie. Jest nas tutaj garstka narazie. Oby ten cykl był owocny :) :)

Na sklep pley jest aplikacja babyboom za darmo do sciagniecia[emoji5]
Bez problemu mozna dodawac zdjecia[emoji5]
I powiadomienia przychodzą[emoji12]

Ściągnęłam :D do tej pory wchodziłam przez meila jak było coś nowego mam nadzieję że to będzie wygodniejsze na razie nie ogarniam tutaj nic gdzie co znajdę ale spoko [emoji14]

Mysle ze na tym watku nie bedzie az tylu dziewczyn jak na tamtym, bo większość jest tam z racji tego ze on byl tutaj wczesniej[emoji5]
Co nie zmienia faktu ze nowe dziewczyny sa bardzo mile widziane u Nas[emoji5]
Oby tylko watek nie upadl. Mam nadzieje ze kazda będzie sie udzielac w miare mozliwosci[emoji120]

Ściągnęłam :D do tej pory wchodziłam przez meila jak było coś nowego mam nadzieję że to będzie wygodniejsze na razie nie ogarniam tutaj nic gdzie co znajdę ale spoko [emoji14]
Na aplikacji sie logujesz tylko i tyle[emoji5]
Lepiej wszystko widac i dodawac[emoji5]
Ja do tej pory wchodzilam przez strone glowna. A teraz jak ktoras cos napisze przychodzą powiadomienia (je mozna wylaczyc)[emoji12]

Ja dziś w miarę wyspana, co prawda syn znowu wyplakal wzięcie do mnie do łóżka o 1 w nocy ale za to do 7.30 spał jako nigdy :D teraz już kawę sobie popijam, trochę jeszcze smutku jest po wczoraj ale trudno, będzie co będzie :)
W poniedziałek znowu będzie po wyniki z badań krwi, ciekawe co tam wyczytam :) w ogóle sukces był wczoraj bo nie zemdlalam po pobraniu krwi ha ha ha.

reklama
Do góry