reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja się witam w 1dc 9 cyklu.
Nie masz po co plakać. Mialas rację i trzeba bylo przy niej stac. Dzieci się wychowuje, a nie chowa jak w chlewie. Sporo rodziców o tym zapomina.
Biel vizira. Ja nie wierze juz ze kiedys mi sie uda:-) ale cóż 3mam kciuki tu za was.
Przykro mi dziewczyny :( napijcie się szampana za nowy rok i żeby kolejny sylwester już spędzać z dzieckiem !

Ja tez wypije szampana- najpierw musze sobie go gdzies kupic[emoji1787][emoji39]- wiecej nie bo nie wiem czy by mnie alko nie rozlozylo jak cos mnie łapie.

Wszystkiego najpiekniejszego laseczki, oby 2019 byl dla nas najszczęśliwszy [emoji64][emoji64][emoji64]!!!

Heheu Ciebie to bylo za wczesbie na bank :-D ja juz wykorzystalam wszystkie testy 10 . Zostały 25 wiec teraz zrobie jak mi sie tydzien spozni@. [emoji14]
A te testy co się dostaje do testów owulacyjnych to jakiej są czułości?

Bardzo bym chciała żeby Ci się spóźniła 9miesięcy :*

reklama
Trzymam kciuki aby te testy były zrobione jeszcze za wcześnie i za chwilę pokazały dwie kreski :)
Ja dziisaj mam dzień rozkminy a mianowicie czy w 2019 uda mi się zafasolkowac ;P w końcu to tyle czasu ale tylko 12 podejść ;)
Jedyny fakt jaki cieszy mnie z tego że jeszcze nie jestem w ciazy to taki że pojedziemy nad morze w wakacje pierwszy raz kiedy mały już będzie bardziej świadomy i będzie więcej rozumiał ja kocham tam przebywać dla mnie to raj na ziemi :D no a ja nie będę się męczyć z dużym brzuchem :)

Do góry