reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczynki czytam was na bieżąco ale sił nie zawsze starcza żeby pisać u mnie dzisiaj zaczął się 9t mocy jak nie miałam tak nie mam i jeszcze coraz częściej przytulam się z muszlą
Wsumie to 9t1d to już sama nie wiem czy to 10 czy jak to liczą
U mnie prenatalne 18.01 4 dni wcześniej mam badanie krwi żeby wynik była na 18
No prosze jak to szybko zlecialo,szkoda ze cie mldoscie nie ominely,no ale chociaz czujesz ta ciaze przez to;)

reklama
O kurde chwilę opuścić was i wszystkie już ciężarne :) gratuluję kolejnym szczesciarom :) mi nie jest pisane szybkie zajście w drugą ciaze więc już się przyzwyczaiłam do tej myśli i sobie z nią żyje :) jutro będzie 2 lata kiedy sama ujrzałam poraz pierwszy dwie kreski na teście nie wiem kiedy ten czas zleciał szkoda że na rocznicę tego wydarzenia nie ujrzałam ich ponownie bo dzisiaj przyszła menda ;) takim sposobem zaczynamy 6cs ale nawet nie jestem mi już smutno z tego powodu :) przy okazji życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku oby ten następny był tym ostatnim w którym każda z nas która jeszcze nie ujrzala ujrzy te wymarzone 2 kreski :)
Oooooo Bunia fajnie że się odezwałaś [emoji813] Dziękujemy. Tobie również życzę Szczęśliwego Nowego roku i żebyś w nowym roku ujrzała II kreski [emoji8]

O kurde chwilę opuścić was i wszystkie już ciężarne :) gratuluję kolejnym szczesciarom :) mi nie jest pisane szybkie zajście w drugą ciaze więc już się przyzwyczaiłam do tej myśli i sobie z nią żyje :) jutro będzie 2 lata kiedy sama ujrzałam poraz pierwszy dwie kreski na teście nie wiem kiedy ten czas zleciał szkoda że na rocznicę tego wydarzenia nie ujrzałam ich ponownie bo dzisiaj przyszła menda ;) takim sposobem zaczynamy 6cs ale nawet nie jestem mi już smutno z tego powodu :) przy okazji życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku oby ten następny był tym ostatnim w którym każda z nas która jeszcze nie ujrzala ujrzy te wymarzone 2 kreski :)
Zostan z nami,ja swoje dwie kreski ujzalam 12 lutego,i zaraz bedzie to 8 lat temu...pamietam bo Walentynki prawie byly;)

U mnie niby 2 dni do @... kusi żeby kupić test i zrobić [emoji12] Ale gdzieś tam z tylu pojawia się myśl " cykl bezowulacyjny "[emoji1]
Ja mam 5 dni do @ i dzisiaj już liczyłam ile mam w domu testów ciążowych [emoji23] zwariowałam!

Jutro będę Mamą, ale chrzestną [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry