reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No to ja też mam właśnie zrobić 4 dni wcześniej te badania żeby mieć wynik na wizytę [emoji4]
Hej dziewczynki czytam was na bieżąco ale sił nie zawsze starcza żeby pisać u mnie dzisiaj zaczął się 9t mocy jak nie miałam tak nie mam i jeszcze coraz częściej przytulam się z muszlą
Wsumie to 9t1d to już sama nie wiem czy to 10 czy jak to liczą
U mnie prenatalne 18.01 4 dni wcześniej mam badanie krwi żeby wynik była na 18

Hej dziewczynki czytam was na bieżąco ale sił nie zawsze starcza żeby pisać u mnie dzisiaj zaczął się 9t mocy jak nie miałam tak nie mam i jeszcze coraz częściej przytulam się z muszlą
Wsumie to 9t1d to już sama nie wiem czy to 10 czy jak to liczą
U mnie prenatalne 18.01 4 dni wcześniej mam badanie krwi żeby wynik była na 18
Już 9t :o ale to szybko zlecialo [emoji3] zdrówka dla was [emoji813]

Tak, końcem stycznia mam ten podwójny test z jakimś kryptorem [emoji3526] a Ty jak się czujesz? [emoji2]
Ja robilam pappe 2 tygodnie przed usg [emoji6]
Ja sie czuje dobrze [emoji6] zgaga tylko meczy od rana do wieczora no i te zawroty glowy krew z nosa. Tak to jest ok [emoji6] brzuch to ja mam juz taki ze masakra [emoji85] no i czuje ruchy to jestem duzo spokojniejsza [emoji6]

Ja sie czuje dobrze [emoji6] zgaga tylko meczy od rana do wieczora no i te zawroty glowy krew z nosa. Tak to jest ok [emoji6] brzuch to ja mam juz taki ze masakra [emoji85] no i czuje ruchy to jestem duzo spokojniejsza [emoji6]
Ja nigdy nie byłam w ciąży więc ten sposób nie jest przetestowany, ale czytałam że na zgagę w ciąży pomaga coca cola [emoji4] dziewczyny pisały, że nawet łyk coli pomaga [emoji3]

To który Ty masz tydzień? [emoji2]

Zrobili sobie przerwe swiateczno-noworoczna [emoji849]jestem zla na siebie ze nie zadzwonilam wczoraj zapytać czy dzis czynne [emoji849] tz tez na mnie zły ze go tak wcześnie obudzilam i to na darmo [emoji849]

A na kiedy ty się chcesz zapisac ? W którym tc chcesz isc ?

Doktorka kazała przyjść nie wcześniej niż w 6tc, więc tydzień jeszcze muszę poczekać. Ale chciałam już chociaż się zapisać i choć znać datę. Bo tak, to jedna wielka niewiadoma. I zależy mi na wizycie by dała mi lekarka zaświadczenie o ciąży do pracy. Bez tego nie mowię nikomu.

reklama
O kurde chwilę opuścić was i wszystkie już ciężarne :) gratuluję kolejnym szczesciarom :) mi nie jest pisane szybkie zajście w drugą ciaze więc już się przyzwyczaiłam do tej myśli i sobie z nią żyje :) jutro będzie 2 lata kiedy sama ujrzałam poraz pierwszy dwie kreski na teście nie wiem kiedy ten czas zleciał szkoda że na rocznicę tego wydarzenia nie ujrzałam ich ponownie bo dzisiaj przyszła menda ;) takim sposobem zaczynamy 6cs ale nawet nie jestem mi już smutno z tego powodu :) przy okazji życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku oby ten następny był tym ostatnim w którym każda z nas która jeszcze nie ujrzala ujrzy te wymarzone 2 kreski :)

Do góry