reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No to ja też mam właśnie zrobić 4 dni wcześniej te badania żeby mieć wynik na wizytę [emoji4]
Hej dziewczynki czytam was na bieżąco ale sił nie zawsze starcza żeby pisać u mnie dzisiaj zaczął się 9t mocy jak nie miałam tak nie mam i jeszcze coraz częściej przytulam się z muszlą
Wsumie to 9t1d to już sama nie wiem czy to 10 czy jak to liczą
U mnie prenatalne 18.01 4 dni wcześniej mam badanie krwi żeby wynik była na 18

Hej dziewczynki czytam was na bieżąco ale sił nie zawsze starcza żeby pisać u mnie dzisiaj zaczął się 9t mocy jak nie miałam tak nie mam i jeszcze coraz częściej przytulam się z muszlą
Wsumie to 9t1d to już sama nie wiem czy to 10 czy jak to liczą
U mnie prenatalne 18.01 4 dni wcześniej mam badanie krwi żeby wynik była na 18
Już 9t :o ale to szybko zlecialo [emoji3] zdrówka dla was [emoji813]

Tak, końcem stycznia mam ten podwójny test z jakimś kryptorem [emoji3526] a Ty jak się czujesz? [emoji2]
Ja robilam pappe 2 tygodnie przed usg [emoji6]
Ja sie czuje dobrze [emoji6] zgaga tylko meczy od rana do wieczora no i te zawroty glowy krew z nosa. Tak to jest ok [emoji6] brzuch to ja mam juz taki ze masakra [emoji85] no i czuje ruchy to jestem duzo spokojniejsza [emoji6]

Ja sie czuje dobrze [emoji6] zgaga tylko meczy od rana do wieczora no i te zawroty glowy krew z nosa. Tak to jest ok [emoji6] brzuch to ja mam juz taki ze masakra [emoji85] no i czuje ruchy to jestem duzo spokojniejsza [emoji6]
Ja nigdy nie byłam w ciąży więc ten sposób nie jest przetestowany, ale czytałam że na zgagę w ciąży pomaga coca cola [emoji4] dziewczyny pisały, że nawet łyk coli pomaga [emoji3]

To który Ty masz tydzień? [emoji2]

Zrobili sobie przerwe swiateczno-noworoczna [emoji849]jestem zla na siebie ze nie zadzwonilam wczoraj zapytać czy dzis czynne [emoji849] tz tez na mnie zły ze go tak wcześnie obudzilam i to na darmo [emoji849]

A na kiedy ty się chcesz zapisac ? W którym tc chcesz isc ?

Doktorka kazała przyjść nie wcześniej niż w 6tc, więc tydzień jeszcze muszę poczekać. Ale chciałam już chociaż się zapisać i choć znać datę. Bo tak, to jedna wielka niewiadoma. I zależy mi na wizycie by dała mi lekarka zaświadczenie o ciąży do pracy. Bez tego nie mowię nikomu.

reklama
O kurde chwilę opuścić was i wszystkie już ciężarne :) gratuluję kolejnym szczesciarom :) mi nie jest pisane szybkie zajście w drugą ciaze więc już się przyzwyczaiłam do tej myśli i sobie z nią żyje :) jutro będzie 2 lata kiedy sama ujrzałam poraz pierwszy dwie kreski na teście nie wiem kiedy ten czas zleciał szkoda że na rocznicę tego wydarzenia nie ujrzałam ich ponownie bo dzisiaj przyszła menda ;) takim sposobem zaczynamy 6cs ale nawet nie jestem mi już smutno z tego powodu :) przy okazji życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku oby ten następny był tym ostatnim w którym każda z nas która jeszcze nie ujrzala ujrzy te wymarzone 2 kreski :)

Do góry