reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie niby 2 dni do @... kusi żeby kupić test i zrobić [emoji12] Ale gdzieś tam z tylu pojawia się myśl " cykl bezowulacyjny "[emoji1]

Testuj! Może będzie pozytyw :)

Ja mam 5 dni do @ i dzisiaj już liczyłam ile mam w domu testów ciążowych [emoji23] zwariowałam!

Jutro będę Mamą, ale chrzestną [emoji16][emoji16]
Gratuluję! I jak widzę to już kolejny raz, super :)

U mnie niby 2 dni do @... kusi żeby kupić test i zrobić [emoji12] Ale gdzieś tam z tylu pojawia się myśl " cykl bezowulacyjny "[emoji1]
Osobiscie uwazam ze okolo 3 dni do @ to najgorszy czas dla psychiki.
Ja mam 5 dni do @ i dzisiaj już liczyłam ile mam w domu testów ciążowych [emoji23] zwariowałam!

Jutro będę Mamą, ale chrzestną [emoji16][emoji16]
Gratulacje. Super sprawa. Ja jestem chrzestną tylko jednej panienki, ale za to jaka lobuziara[emoji23]. Daje buziaki mojemu mezowi ( 2 lata ma) i się cieszy ze zazdrosna jestem.
Doktorka kazała przyjść nie wcześniej niż w 6tc, więc tydzień jeszcze muszę poczekać. Ale chciałam już chociaż się zapisać i choć znać datę. Bo tak, to jedna wielka niewiadoma. I zależy mi na wizycie by dała mi lekarka zaświadczenie o ciąży do pracy. Bez tego nie mowię nikomu.
Tak sie wlasnie zastanawialam czy powiedziałas. Na twoim miejscu tez bym poczekała na zaswiadczenie.

Nie tutaj więcej takich [emoji23][emoji23][emoji23]
Jakby człowiek rozpaczliwie szukał tej bladej kreseczki [emoji1][emoji1]
Kurde a żebyście mnie widziały jak sie doszukiwalam tej kreseczki i niby już widziałam cień cienia ale to chyba tylko moj cień albo jakies zwidy bylo mi przykro jak cholera a teraz troche sie śmieje sama z siebie i nie poddaje się

Kurde a żebyście mnie widziały jak sie doszukiwalam tej kreseczki i niby już widziałam cień cienia ale to chyba tylko moj cień albo jakies zwidy bylo mi przykro jak cholera a teraz troche sie śmieje sama z siebie i nie poddaje się

To najważniejsze ze się nie zarażasz [emoji1319]
Ja mam troche gorzej bo jak nie będę teraz w ciąży to kolejne próby będą dopiero w lutym [emoji18][emoji18] przez delegacje męża

Nie tutaj więcej takich
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Jakby człowiek rozpaczliwie szukał tej bladej kreseczki [emoji jsosns nskaoansks nxksi njjk dpdla ndhen nxks
To najważniejsze ze się nie zarażasz [emoji1319]
Ja mam troche gorzej bo jak nie będę teraz w ciąży to kolejne próby będą dopiero w lutym [emoji18][emoji18] przez delegacje męża
O kurczę to faktycznie nie za fajnie. Ja jak już pisałam ten cykl raczej powinnam spisać na straty bo serduszkowanie dzień po owulacji a wcześniej trzy dni przed wiec raczej wątpię ale jednak mam meggaa nadzieję ze coś się ruszylo

reklama
Do góry