8Ania8
Fanka BB :)
Dziękuję, to miłePrawdziwe i madre słowa:*
Lubię Cię czytać [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, to miłePrawdziwe i madre słowa:*
Lubię Cię czytać [emoji106]
Ja już po wizycie u lekarza [emoji2] jest serduszko [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] i usłyszałam jego bicie [emoji16][emoji176][emoji41]
Gratulacje kochana!!!! Nie uciekaj proszę od nas jak inne staraczki, tylko pisz na bieżąco co u Was slychać.Ja już po wizycie u lekarza [emoji2] jest serduszko [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] i usłyszałam jego bicie [emoji16][emoji176][emoji41]
Nie ma za co [emoji6]Dziękuję za link
Super, wielkie gratulacje! To wspaniałe przeżycie!Przedstawiam Wam nasz 8,8 mm Szczęścia [emoji176][emoji176]Zobacz załącznik 928744
Uff ważne że jest dobrze i dzidzia spokojnie rosnie :-*Super, wielkie gratulacje! To wspaniałe przeżycie!
A ja dziewczyny ostatnio mało się udzialałam bo tak głupio mi było pisać o moich ciążowych obawach w wątku staraczkowym... Chodzi o to, że cały czas plamię już od półtora tygodnia. W pierwszym dniu plamienia miałam USG i wszystko było ok i pewnie bym się uspokoiła gdyby plamienie minęło, no ale to ciągnie się cały czas. Wczoraj już miałam psychicznie dość i dziś poszłam do gina na kolejne USG. Na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo jaka jest przyczyna plamień, nie ma krwiaka ani nic. Dzidzi bije serduszko, ma juz 2 cm więc to jest najważniejsze. Zbadałam dziś równiez TSH, żelazo i cukier i wszystko mam w normie. TSH 2,1 więc chyba całkiem nieźle ale skonsultuję się z endo. Przed ciążą miałam ponad 5 chociaż mój mąż mówi, że chyba pomylili próbki w szpitalu bo nie powtórzył się(odpukać) u mnie taki wynik, a robiłam już trzy razy od tej pory..
Super, wielkie gratulacje! To wspaniałe przeżycie!
A ja dziewczyny ostatnio mało się udzialałam bo tak głupio mi było pisać o moich ciążowych obawach w wątku staraczkowym... Chodzi o to, że cały czas plamię już od półtora tygodnia. W pierwszym dniu plamienia miałam USG i wszystko było ok i pewnie bym się uspokoiła gdyby plamienie minęło, no ale to ciągnie się cały czas. Wczoraj już miałam psychicznie dość i dziś poszłam do gina na kolejne USG. Na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo jaka jest przyczyna plamień, nie ma krwiaka ani nic. Dzidzi bije serduszko, ma juz 2 cm więc to jest najważniejsze. Zbadałam dziś równiez TSH, żelazo i cukier i wszystko mam w normie. TSH 2,1 więc chyba całkiem nieźle ale skonsultuję się z endo. Przed ciążą miałam ponad 5 chociaż mój mąż mówi, że chyba pomylili próbki w szpitalu bo nie powtórzył się(odpukać) u mnie taki wynik, a robiłam już trzy razy od tej pory..
Zdrówka [emoji813] odpoczywajSuper, wielkie gratulacje! To wspaniałe przeżycie!