reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mnie coś prawa pierś koło pachy pobolewa już drugi raz , bo ostatnio miesiąc temu też pobolewała i zaczyna mnie to martwić [emoji853] mam USG piersi 16stycznia i chyba zadzwonię dziś czy można szybciej zrobić [emoji2955]
Ja ze dwa lata temu miałam problem z lewa piersia, najpierw trochę bolala później zrobiła się czerwona i gorąca oczywiście jeszcze większa niż była choć i tak jest większa od prawej ;) do gina zdecydowa

reklama
U mnie 28dc [emoji4] Ale nie wiem który dp... I czy w ogóle jestem po owulacji, ostatnio bardzo ciężko mi zaobserwowac po samym sluzie:/

Może pocieszy mnie którąś, że śluzu nie było za bardzo... (mam na myśli wodnisty śluz ) A owulacja mimo to wystąpiła [emoji1][emoji106]
Ja tak mialam w tym cyklu. Nawet przez ten fakt przegapiłam owulacje, gdyby nie mierzenie temperatury, nie wiedziałabym, ze wystąpila owulacja. A zawsze mialam na 5 dni przed owu śluz zmieniający sie w białko jaja, a w tym cyklu nic. Raz mi sie wydawalo ze cos sie zmienia, a okazalo sie potem ze bylam wtedy dwa dni po owulacji[emoji23].

Hmmm... No cycki to mnie do tej pory bolą [emoji23] ale ja się w sumie objawów nie doszukiwałam bo przestałam myśleć o tym tak naprawdę. Teraz jak sobie pomyślę to miałam sporo śluzu, że bez wkładki chodzić nie mogłam, ból piersi, ból jak na @ no i senność. Ta senność to mi cały czas towarzyszy.
A ty mialas jakis sluz @MasterKa?bole cyckow?cos innego co pomyslalas hmm dziwne moze to ciaza?;)ja mam za 5 dninokres i sie objawow doszukuje ale dupa cos czuje,cycki nic,,brzuch tez nic lub slabo czasem,a bralam i clo i zel i w test owu i dupa znowu

Znowu mi się coś wiesza a wiec do gina zdecydowalam się iść dopiero jak lewa ręka zaczęła boleć aż do łokcia. Okazało się ze to mastopatia. Dostałam leki i jest ok póki co ;)

Ja tak mialam w tym cyklu. Nawet przez ten fakt przegapiłam owulacje, gdyby nie mierzenie temperatury, nie wiedziałabym, ze wystąpila owulacja. A zawsze mialam na 5 dni przed owu śluz zmieniający sie w białko jaja, a w tym cyklu nic. Raz mi sie wydawalo ze cos sie zmienia, a okazalo sie potem ze bylam wtedy dwa dni po owulacji[emoji23].
U mnie śluz jest nadal nie jakoś tak dużo w sensie nie leci ze mnie żebym wkladki potrzebowala ale u mnie wkładka to rzadkość. Choć powinnam mieć suche dni już to nadal ze tak powiem hmm mokro a ochota na przytulaski ogromna ;)

U mnie śluz jest nadal nie jakoś tak dużo w sensie nie leci ze mnie żebym wkladki potrzebowala ale u mnie wkładka to rzadkość. Choć powinnam mieć suche dni już to nadal ze tak powiem hmm mokro a ochota na przytulaski ogromna ;)
Ja powinnam juz miec śluz jak na okres, taki rozciagliwy bialy, a jest sucho[emoji2955]. Jutro powinnam miec okres a nic na to nie wskazuje. Tzn wiem ze przyjdzie, ale dobrze by bylo zeby sie nie spoźnil.

Hejka!
Mnie dziś brzuch tak nie boli tylko od czasu do czasu zakuje :)
Ale ja mam wielkie przeczucie, że NIC z tego w tym cyklu ;(
Brałam antybiotyk po tym jak wyrwałam zęby no i przez to seksów nie było za wiele bo mnie bolało po wyrywaniu :( :( dziś dół.

Ciesze się chociaż że weekend :D

Mój mąż dziś do mnie:
"a kiedy masz TEN dzień" (chodzi o owulacje), a ja do niego "miałam tydzień temu" :D:D pytał czemu mu nie powiedziałam, a ja "a po co się masz stresować i tak cię zaciągnę do łóżka" hehehe 8-):D:D:D

reklama
Do góry