flor87
Fanka BB :)
a to tak jak ja tylko ja ma chyba 8dpo3 stycznia dzis 7 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to tak jak ja tylko ja ma chyba 8dpo3 stycznia dzis 7 dpo
Mam nadzieje ze nasze @ sie nie pojawiaa to tak jak ja tylko ja ma chyba 8dpo
byłybyśmy przeszczęśliwe z tego powoduMam nadzieje ze nasze @ sie nie pojawia
Hmmm mam do was pytanie, jak wyglądają wasze temperatury (o ile je mierzycie) po owulacji?? W sensie czy uplasuja się w miejscu, rosną czy jak to wyglada?? Nurtuje mnie to pytanie bo dziwnie mi trochę wyszło w tym cyklu a w internecie oczywiście brak jakichkolwiek konkretnych odpowiedzi
Trzymam kciuki za was dziewczyny [emoji3] wy się dowiecie o fasolce 3 stycznia a ja 6 i wszystkie będziemy szczęśliwe [emoji7]byłybyśmy przeszczęśliwe z tego powodu
Ja tak jak mowilam sprobuje zatestowac w sylwka moze nie warto ale umre z ciekswosciTrzymam kciuki za was dziewczyny [emoji3] wy się dowiecie o fasolce 3 stycznia a ja 6 i wszystkie będziemy szczęśliwe [emoji7]
U mnie teraz dziwnie skacze....U mnie od razu po owu rosną, trzymaja sie kilka dni ponad 37 stopni temp. i zaś spadała przed samym @
Ale tobie spadalo chyba o setne części wiec to minimalne spadki. Tzn tak mi się przypomina, bo mogłam cos pokrecic.U mnie od razu po owu rosną, trzymaja sie kilka dni ponad 37 stopni temp. i zaś spadała przed samym @
Ale tobie spadalo chyba o setne części wiec to minimalne spadki. Tzn tak mi się przypomina, bo mogłam cos pokrecic.