reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Azulka szkoda, że odchodzisz... mam nadzieję jeszcze ,że wrócisz do nas.. z dobrymi wiesciami:)

Moja mała dziś kończy roczek [emoji7] kiedy to zlecialo? A jutro imprezka urodzinowa[emoji16]

No i według kalendarzyka @ powinna być za 4 dni . Ciekawe czy przyjdzie , od paru dni boli mnie podbrzusze jak na @... więc oby mnie nie zaskoczyła np jutro [emoji23]
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin dla córki :)

reklama
Żegnam się z Wami moje dziewczynki[emoji173]
Niestety ale nie mogę się dalej udzielać na forum, poprosiłam o usunięcie konta. Nie potrafię cieszyć się Waszymi ciążami, gdy moja wydaje mi się tak bardzo nierealna. Ja przeżyję Wasze ciążę, ciążę nowych dziewczyn, ale nie swoją. Całe Święta przepłakałam. Ja już nie mam siły. A wchodząc na forum czuję się jeszcze gorzej czytając Wasze wpisy o tym jak chwalicie się ciążą przed rodziną, znajomymi.
Może kiedyś i mi będzie dane się pochwalić taką wiadomością. Ale na pewno nie w najbliższym czasie.
Życzę Wam wszystkiego dobrego[emoji173]
Bądźcie szczęśliwe[emoji173]
Tak pomyślałam, bo zamilkłaś po teście Marty. Może po prostu powinnyśmy założyć dodatkowy wątek dla dziewczyn z tego, które starają się ponad rok ? Jest tu dużo takich dziewczyn, tylko rzadziej się udzielają i dlatego wydaje się, że każdy wchodzi na chwilę, zachodzi w ciąże i ucieka. Mam podobne przemyślenia jak Ty, że nasze staraczki urodzą ze 2 dzieci, a ja nadal będę się starać.

Hmmm mam do was pytanie, jak wyglądają wasze temperatury (o ile je mierzycie) po owulacji?? W sensie czy uplasuja się w miejscu, rosną czy jak to wyglada?? Nurtuje mnie to pytanie bo dziwnie mi trochę wyszło w tym cyklu a w internecie oczywiście brak jakichkolwiek konkretnych odpowiedzi

Tak pomyślałam, bo zamilkłaś po teście Marty. Może po prostu powinnyśmy założyć dodatkowy wątek dla dziewczyn z tego, które starają się ponad rok ? Jest tu dużo takich dziewczyn, tylko rzadziej się udzielają i dlatego wydaje się, że każdy wchodzi na chwilę, zachodzi w ciąże i ucieka. Mam podobne przemyślenia jak Ty, że nasze staraczki urodzą ze 2 dzieci, a ja nadal będę się starać.
Hmmm dziewczyny ja w was wierze :* myślę ze poprostu na każdego przychodzi jakaś tam odpowiednia pora która jest gdzieś nam zapisana ;) rozumiem ze nie jest to fajne uczucie kiedy staracie się x x

Hmmm mam do was pytanie, jak wyglądają wasze temperatury (o ile je mierzycie) po owulacji?? W sensie czy uplasuja się w miejscu, rosną czy jak to wyglada?? Nurtuje mnie to pytanie bo dziwnie mi trochę wyszło w tym cyklu a w internecie oczywiście brak jakichkolwiek konkretnych odpowiedzi
Po owulacji powoli rosną, u mnie do 11 dpo włacznie utrzymują sie w granicy 36,75 do 36.9. Czasem są jednodniowe spadkia 12 dnia po owu, temperatura spada do 36,6 lub nizej i kolejnego dnia albo jest na tym samym poziomie albo spada i 14 dpo przychodzi @.

Hmmm dziewczyny ja w was wierze :* myślę ze poprostu na każdego przychodzi jakaś tam odpowiednia pora która jest gdzieś nam zapisana ;) rozumiem ze nie jest to fajne uczucie kiedy staracie się x x
Kurcze zawiesilo sie i nie skonczylam. A wiec rozumiem ze staracie sie x czasu i nadal nic a tu nagle trzy w ciazy. Szanuje wasze decyzje a jednoczesnie jestem wdzieczna za dobre rady i podtrzymywanie nas na duchu. Mam nadzieje ze wszystkim nam sie uda. Tt

Kurcze zawiesilo sie i nie skonczylam. A wiec rozumiem ze staracie sie x czasu i nadal nic a tu nagle trzy w ciazy. Szanuje wasze decyzje a jednoczesnie jestem wdzieczna za dobre rady i podtrzymywanie nas na duchu. Mam nadzieje ze wszystkim nam sie uda. Tt
Kurde znowu sie zawiesilo a wiec reasumujac TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE

U mnie to wyglada mniej wiecej tak tym razem a zazwyczaj po owu utrzymywala sie i w dzien @ lub dzien po spadala

Załączniki

• Screenshot_2018-12-27-18-01-43.png
    Screenshot_2018-12-27-18-01-43.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry