flor87
Fanka BB :)
no jakos dziwne te tempki masz w tym cykluU mnie to wyglada mniej wiecej tak tym razem a zazwyczaj po owu utrzymywala sie i w dzien @ lub dzien po spadala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jakos dziwne te tempki masz w tym cykluU mnie to wyglada mniej wiecej tak tym razem a zazwyczaj po owu utrzymywala sie i w dzien @ lub dzien po spadala
nie no jak rosnie i utrzymuje sie ponad kreske a spada i jest @ to jest ok tu mialas jakies zachwiania 2 przed owu ale moze cos zaklocilo hehe miejmy nadzieje ze @ nie przyjdzieNo to spoko, znaczy ze jestem normalna haha a juz myslalam ze cos ze mnie nie tak
heloł jestem jeszcze ja z mysla ze zostane tu na wiekiJa na szczęście nie smucę się jak komuś się uda. Wręcz przeciwnie - jest mi smutno jak staraczki z naszego wątku po zobaczeniu 2 kresek uciekają stąd. Chciałabym, żeby pisały nam co u nich i wrzucały fotki swoich fasolek. Jednak myśl, że nam się nigdy nie uda, towarzyszy mi jak Azulce.
Juz mnie to normalnie denerwuje, codziennie rano mierze jak Pan Bog przykazal a tu takie dziwactwo i wkurza mnie ten dzisiejszy bol/skurcz jak na @no jakos dziwne te tempki masz w tym cyklu
a kiedy masz miec @ ?Juz mnie to normalnie denerwuje, codziennie rano mierze jak Pan Bog przykazal a tu takie dziwactwo i wkurza mnie ten dzisiejszy bol/skurcz jak na @
mi w tym cyklu pies zjadl termometr wiec mierzyc bede dopiero od nowego rokuJuz mnie to normalnie denerwuje, codziennie rano mierze jak Pan Bog przykazal a tu takie dziwactwo i wkurza mnie ten dzisiejszy bol/skurcz jak na @
3 stycznia dzis 7 dpoa kiedy masz miec @ ?
Ja jestem tak zakrecona ze wierze ze te ktore najdluzej czekaja beda mialy najfajniejsze bobasyJa na szczęście nie smucę się jak komuś się uda. Wręcz przeciwnie - jest mi smutno jak staraczki z naszego wątku po zobaczeniu 2 kresek uciekają stąd. Chciałabym, żeby pisały nam co u nich i wrzucały fotki swoich fasolek. Jednak myśl, że nam się nigdy nie uda, towarzyszy mi jak Azulce.