reklama
Trzymaj się kochana powodzonka i wracaj do nas jak sprawy poukladasz [emoji6]Cześć dziewczyny
Chce Wam dać znać, że uciekam na jakiś czas. Muszę zadbać o pewne sprawy i poukładać niepoukładane....
Trzymajcie się dziewczyny! Kciuki za Was zaciśnięte , wszystko będzie dobrze [emoji173]
umi2
Fanka BB :)
Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny [emoji8] płakać nie płaczę, jak nie teraz to następnym razem [emoji6] myślę pozytywnie i tak jak mówicie - jak nie przyjedzie @ to zrobię znowu test tylko najpierw go muszę kupić , bo już w domu nie mam [emoji23] a jak narazie wyruszyliśmy w odwiedzinki do rodziny tż praktycznie cały dzień , więc się zabezpieczyłam w razie @ [emoji16]
Jk długo się staracie?
Cześć dziewczyny
Chce Wam dać znać, że uciekam na jakiś czas. Muszę zadbać o pewne sprawy i poukładać niepoukładane....
Trzymajcie się dziewczyny! Kciuki za Was zaciśnięte , wszystko będzie dobrze [emoji173]
Powodzenia i wracaj do nas.
Ja mam robić test w sylwestra teoretycznie trzy dni przed spodzoewana miesiaczka, przez cały cykl starałam się wyprzeć myśli typu "żeby tylko się udało" i " muszę zajść w ciążę" trochę dopuściłam ta cala spine z mojej strony. Dziewczyny tak chwalily OvuView zainstalowalam go sobie uzupelnilam cały i bazuje na nim ale z milostkami u nas w tym cyklu raczej było słabo więc już stracilam właściwie całkiem nadzieje....
Też mam tą aplikację. Wiele testowałam, ale od ponad roku używam tylko jej. Jak ja Cie dobrze rozumiem z tym wyparciem... tak bardzo chcesz, że nawet jeśli usiłujesz sobie wmówić ze jest inaczej to się nie udaje.
Loli05
Oww szkoda,trzymaj sie xxCześć dziewczyny
Trzymajcie się dziewczyny! Kciuki za Was zaciśnięte , wszystko będzie dobrze ❤
flor87
Poukladaj i szybko wracaj :-***Cześć dziewczyny
makota89
CzekamyCześć dziewczyny
Jola90
Eh dokładnie... Sama się dobijam i doluje przez to wszystko a im bardziej chce tym gorzej wychodzi...Jk długo się staracie?
Powodzenia i wracaj do nas.
Też mam tą aplikację. Wiele testowałam, ale od ponad roku używam tylko jej. Jak ja Cie dobrze rozumiem z tym wyparciem... tak bardzo chcesz, że nawet jeśli usiłujesz sobie wmówić ze jest inaczej to się nie udaje.
No i dobra decyzjaNie kochana, jutro dopiero będę na spokojnie dzwonić. Ale i tak prędzej niż 04.01 nie mam się co pokazywać u lekarki. Kazała odczekać dwa tygodnie od terminu @. A i ja chcę iść jak będzie juz serduszko widać.
Uuuu szkoda będzie tu Ciebie brakować.....wracaj do Nas szybko:*Cześć dziewczyny
Trzymajcie się dziewczyny! Kciuki za Was zaciśnięte , wszystko będzie dobrze ❤
reklama
Dżasta :)
Dobre podejście [emoji8] tak trzymaj [emoji8] Miłego dnia!
Dziękuję dziewczynki [emoji8]Kochana trzymam nadal kciuki , będzie dobrze nie trać nadziei [emoji6]