reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@martoosia04 super że się ucieszyli :* nie przejmuj się kreskami ze sa blade. Mi pociemnialy dopiero kilka dni po spodziewanej @ a i tak nie była ta kreska ciemniejsza niż testowa. Umowilas się już do lekarza?:)

Ja mam robić test w sylwestra teoretycznie trzy dni przed spodzoewana miesiaczka, przez cały cykl starałam się wyprzeć myśli typu "żeby tylko się udało" i " muszę zajść w ciążę" trochę dopuściłam ta cala spine z mojej strony. Dziewczyny tak chwalily OvuView zainstalowalam go sobie uzupelnilam cały i bazuje na nim ale z milostkami u nas w tym cyklu raczej było słabo więc już stracilam właściwie całkiem nadzieje....

@martoosia04 super że się ucieszyli :* nie przejmuj się kreskami ze sa blade. Mi pociemnialy dopiero kilka dni po spodziewanej @ a i tak nie była ta kreska ciemniejsza niż testowa. Umowilas się już do lekarza?:)

Nie kochana, jutro dopiero będę na spokojnie dzwonić. Ale i tak prędzej niż 04.01 nie mam się co pokazywać u lekarki. Kazała odczekać dwa tygodnie od terminu @. A i ja chcę iść jak będzie juz serduszko widać.

Może będzie tak jak i martoosi
Nie załamuj się :*
Jak nie przyjdzie @ to może spróbuj jeszcze za dwa dni zrobic, trzymam kciuki
Oby jednak nie przyszła @ :(

Ja też nie mogłam usnąć chyba przez obżarstwo [emoji16]
Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny [emoji8] płakać nie płaczę, jak nie teraz to następnym razem [emoji6] myślę pozytywnie i tak jak mówicie - jak nie przyjedzie @ to zrobię znowu test tylko najpierw go muszę kupić , bo już w domu nie mam [emoji23] a jak narazie wyruszyliśmy w odwiedzinki do rodziny tż praktycznie cały dzień , więc się zabezpieczyłam w razie @ [emoji16]

Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny [emoji8] płakać nie płaczę, jak nie teraz to następnym razem [emoji6] myślę pozytywnie i tak jak mówicie - jak nie przyjedzie @ to zrobię znowu test tylko najpierw go muszę kupić , bo już w domu nie mam [emoji23] a jak narazie wyruszyliśmy w odwiedzinki do rodziny tż praktycznie cały dzień , więc się zabezpieczyłam w razie @ [emoji16]
Dobre podejście [emoji8] tak trzymaj [emoji8] Miłego dnia!

reklama
Do góry