reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak! Nie pamietam w jakim kontekście. Ale wiem, że to była ta data. Na drugi dzien rano nawet mamie kazałam ją zapamiętać. Mówię, na bank sie cos stanie tego dnia. [emoji23]

A kilka dni pózniej sen o bliźniaczej ciąży [emoji33] oby ten sen sie nie spełnił [emoji23]

O kurczę no to nieźle , takie prorocze sny :D no jak bd bliźniacza i dwie Tosie to sama radość :yes:

reklama
Ciężko tu nie zagladać mimo świątecznego natłoku obowiązków
Kochane dziewczynki życzę wszystkim wam Wesołych spokojnych Świąt w Nowym roku spełnienia wszystkiego a wszczegolnosci tej fosolki pod serduszkiem :):):)

A ja właśnie gotowałam grzyby do łazanek i pomogłam mamie przekroić ciasto do przełożenia i przygotowałam sobie ciacho to tiramisu , zrobiłam przerwę na śniadanie, kawkę i zaraz idę robić krem do tiramisu i będę przekładać :D i tż wyślę do sklepu po kapustę bo za mało kupiłam do łazanek :oo2:
A teraz podczas jedzenia i picia kawy weszłam , żeby Was poczytać, poodpisywać i tak się wkręciłam w czytanie i odp , że wypiłam dla tż pół kawy zamiast swojej :-D:-D:-D

Ciężko tu nie zagladać mimo świątecznego natłoku obowiązków
Kochane dziewczynki życzę wszystkim wam Wesołych spokojnych Świąt w Nowym roku spełnienia wszystkiego a wszczegolnosci tej fosolki pod serduszkiem :):):)
Dziękujemy a Tobie , żeby fasolka rosła zdrowa i żeby czas ciążowy zleciał szybko bez zbędnych objawów i żeby dzidziuś już był z Wami :D

A ja właśnie gotowałam grzyby do łazanek i pomogłam mamie przekroić ciasto do przełożenia i przygotowałam sobie ciacho to tiramisu , zrobiłam przerwę na śniadanie, kawkę i zaraz idę robić krem do tiramisu i będę przekładać :D i tż wyślę do sklepu po kapustę bo za mało kupiłam do łazanek :oo2:
A teraz podczas jedzenia i picia kawy weszłam , żeby Was poczytać, poodpisywać i tak się wkręciłam w czytanie i odp , że wypiłam dla tż pół kawy zamiast swojej :-D:-D:-D
Przygotowania pelna para,u nas bardziej jutro,dzis robie sernik

reklama
Do góry