reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny czy to normalne, że zawsze po owulacji bolą mnie piersi podczas dotyku. Mam tak z 6 miesięcy. Wiem, że po owulacji wzrasta poziom prolaktyny i to jest powodem bólu, ale zastanawiam się czy ten poziom nie jest za wysoki dlatego tak mnie bolą piersi?

Dziewczyny czy to normalne, że zawsze po owulacji bolą mnie piersi podczas dotyku. Mam tak z 6 miesięcy. Wiem, że po owulacji wzrasta poziom prolaktyny i to jest powodem bólu, ale zastanawiam się czy ten poziom nie jest za wysoki dlatego tak mnie bolą piersi?

Też tak miałam, czasem zaczynało się już dwa dni po owu. Ale badalam prolaktyne i była w normie. Możesz dla własnego spokoju sobie zbadać 7 dpo prolaktyne.

Też tak miałam, czasem zaczynało się już dwa dni po owu. Ale badalam prolaktyne i była w normie. Możesz dla własnego spokoju sobie zbadać 7 dpo prolaktyne.
Właśnie zamierzam w tym cyklu ;) tylko 7dni po owu wypada mi w sobotę i chyba laboratorium jest nieczynne. Czy może to być 6dni po owu?

Mnie też tak od płodnych bolą i po okres, nawet się nigdy nie zastanawiałam czy to dobrze czy źle. Kurcze byłam w pepco, jest 80% na ozdoby świąteczne i oczywiście nakupiłam pierdół ale takie malutkie lampki gwiazdki za 2 zł tylko były :p

Mnie też tak od płodnych bolą i po okres, nawet się nigdy nie zastanawiałam czy to dobrze czy źle. Kurcze byłam w pepco, jest 80% na ozdoby świąteczne i oczywiście nakupiłam pierdół ale takie malutkie lampki gwiazdki za 2 zł tylko były :p
Ooo widzisz dobrze wiedzieć bo dzisiaj szukałam łańcuch na poręcz na schodach i już nic nie było, ale o pepco zapomniałam

Bardzo dobry plan :) powiedz jeszcze jaką mieliście metodę :) testy owu? Żel? Spontan? [emoji3]

Testy miałam kiepskie bo ledwo różowe a śluzu mega. Szlam na czuja, ale żel użyłam. Na godzine przed stosunkiem wstrzyknęłam 1-1,5ml tego żelu. I tyle. Nawet super długo jakos nie leżałam z nogami w gorze. Ale nasienie trzymałam cała noc.

reklama
Rany jaka tu produkcja.Cos ciezko mi sie wkrecic [emoji17] ja dzis w pracy i niestety wolne mam dopiero od jutra 22 wie tak czytam z doskoku.
Mam nadzieje ze uda mi sie bardziej zaklimatyzowac na watku

Znam ten ból długich zmian. Ja też dziś od 10:30-21:00 koszmar! A jutro na 14:30-22:30 i w końcu wolne. W tym tygodniu tylko w czw miałam wolne i ledwo już żyje.

Do góry