reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja wlasnie zrobilam owu test i juz jasniejszy,wiec wychodzi na to ze w niedziele musiala byc owu bo kreski byly takie same.zaskoczyla mnie owu w tym miesiacu,zaliczylam sobote wieczor sexow,niedziele nic,i dopiero teraz:(kurde boje sie ze sie nie zgralo.dobrze ze zelu uzylam moze cos to da.to ostatni moj staraczkowy miesiac,od 2019 mam wylane,maz mnie wkurza.Za kazdym razem jak ja mu tlumacze ze musi byc dzis sex bo mam owu to on sie mnie pyta czemu ja sobie nie wybiore weekendu jak on jest wypoczety,i laske mi zrobi i sie posexi...jakbym ja miala wplyw na owu,wrrrrr
Moze starcza te z wieczora sobotniego jak mialas w niedziele :-)))

reklama
Jeju dziewczyny - jak ja już bym chciała móc wybierać wózek , ciuszki wszystko dla dzidziusia.
Tak uwielbiam oglądać i wybierać rzeczy dla maluszków, że już chciałabym dla swojego móc wybierać :hmm:

Ja wlasnie zrobilam owu test i juz jasniejszy,wiec wychodzi na to ze w niedziele musiala byc owu bo kreski byly takie same.zaskoczyla mnie owu w tym miesiacu,zaliczylam sobote wieczor sexow,niedziele nic,i dopiero teraz:(kurde boje sie ze sie nie zgralo.dobrze ze zelu uzylam moze cos to da.to ostatni moj staraczkowy miesiac,od 2019 mam wylane,maz mnie wkurza.Za kazdym razem jak ja mu tlumacze ze musi byc dzis sex bo mam owu to on sie mnie pyta czemu ja sobie nie wybiore weekendu jak on jest wypoczety,i laske mi zrobi i sie posexi...jakbym ja miala wplyw na owu,wrrrrr
Moze pogadaj z mężem trochę? Mi by się strasznie przykro zrobilo gdybym takie cos od męża usłyszała[emoji17] no niestety ale na niektore rzeczy nie mamy wplywu i zwyczajnie czasami musimy sie podporzadkowac. Tak jak w przypadku staran, czasami musimy sie poseksic wtedy kiedy nie mamy ochoty. Dziecka z powietrza nie zrobimy[emoji19]

Moze pogadaj z mężem trochę? Mi by się strasznie przykro zrobilo gdybym takie cos od męża usłyszała[emoji17] no niestety ale na niektore rzeczy nie mamy wplywu i zwyczajnie czasami musimy sie podporzadkowac. Tak jak w przypadku staran, czasami musimy sie poseksic wtedy kiedy nie mamy ochoty. Dziecka z powietrza nie zrobimy[emoji19]
No bylo mi przykro,juz w pewnym momencie chcialam wyjsc,ale szkoda mi tego zmarnowac ze sie trulam tabletkami by miec owu.on zawsze takie szopki odstawia jak ja chce sie sexic bo mam owu,jemu chyba tak bardzo az nie zalezy na drugim dziecku,a z takim jego podejsciem mi sie tez odechciewa.teraz juz mu dam spokoj niech se wali bo katach;)

No bylo mi przykro,juz w pewnym momencie chcialam wyjsc,ale szkoda mi tego zmarnowac ze sie trulam tabletkami by miec owu.on zawsze takie szopki odstawia jak ja chce sie sexic bo mam owu,jemu chyba tak bardzo az nie zalezy na drugim dziecku,a z takim jego podejsciem mi sie tez odechciewa.teraz juz mu dam spokoj niech se wali bo katach;)
Ci faceci w skrajnosci w skajnosc... moj stwierdzil ze jak gin powiedzial od srody to od srody [emoji23][emoji1787][emoji5][emoji39] nieważne ze mi sie moze wydawac za pozno

Piękne[emoji173]
Screenshot_2018-12-17-21-41-43.jpeg
Screenshot_2018-12-17-21-41-56.jpeg
Screenshot_2018-12-17-21-42-05.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-17-21-41-43.jpeg
    Screenshot_2018-12-17-21-41-43.jpeg
    114,7 KB · Wyświetleń: 399
  • Screenshot_2018-12-17-21-41-56.jpeg
    Screenshot_2018-12-17-21-41-56.jpeg
    117,3 KB · Wyświetleń: 399
  • Screenshot_2018-12-17-21-42-05.jpeg
    Screenshot_2018-12-17-21-42-05.jpeg
    58 KB · Wyświetleń: 392
Ja już po [emoji3] trafilam na super lekarza. Juz raczej zostane przy facecie choc bardzo sie opieralam ze zawsze tylko do babek chodzilam [emoji57] z dzidzia ok, jednak po tych bolach ostatnio mam wiecej odpoczywac i zakaz noszenia, dzwigania i dodatkowo magnez i duphaston.
No i nadal jest potwierdzona dziewczynka [emoji7][emoji7]

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie sprzątanie pełną parą :) Dzisiaj była kolej na okna, których nienawidzę myć no ale trzeba ...
A jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu :)
I przy okazi również jutro idę na betę bo dalej nie dostałam @.... niby coś tam mnie pobolewa brzuch co jakiś czas, ale tylko chwilę i później cały dzień nic :(
W sumie się nie nastawiam na nic bo mało boboseksów było, bardziej na to, że luteina znowu pójdzie w ruch.....
Wszystko było dobrze i znowu coś mi się porobiło, jak na złość :(
Kochana, mnie do tej pory brzuch pobolewa jak na @ także to nie jest wyznacznik. Zrobisz betę i zobaczysz [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry