reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja mojemu nigdy nie mówię. Nie wyobrażam sobie takiego mechanicznego seksu na akord. Zawsze staram się go bardziej zachęcić w płodne ;) i jakoś mi tak łatwiej jak wiem, że on nie podchodzi do tego na zasadzie "dziś robimy dziecko"
Ja tak samo. Nawet staram się nie mówić kiedy są dni płodne tylko po prostu dobieram się do męża [emoji4] jak mu powiedziałam kiedyś że dzisiaj MUSIMY to się tak zestresował że nie mógł dojść [emoji23]

Kurde... przez to ze mam monitoring w piatek dopiero..musze isc na wigilie jutro w pracy...myslalam ze tego omine tych zyczen od szefa o dziecko... i rozdawanie prezentow dla pracownikow dla ich dzieci :-(((( juz wiem jak mi bedzie przykro

reklama
Do góry