reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hehe on twierdzi ze moze urosnac do 24mm woec temu lepiej sroda.. mowil ze moze moze wtorek wieczor boboseksy...ale lepiej sroda czwartek i piatek przyjechac zobaczyc czy pecherzyk na pewno pekl
A ja sie boje czy nie za pozno ta sroda [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] ale chyba pozostaje mi zaufac mu.

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie sprzątanie pełną parą :) Dzisiaj była kolej na okna, których nienawidzę myć no ale trzeba ...
A jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu :)
I przy okazi również jutro idę na betę bo dalej nie dostałam @.... niby coś tam mnie pobolewa brzuch co jakiś czas, ale tylko chwilę i później cały dzień nic :(
W sumie się nie nastawiam na nic bo mało boboseksów było, bardziej na to, że luteina znowu pójdzie w ruch.....
Wszystko było dobrze i znowu coś mi się porobiło, jak na złość :(
Idz na bete i zobaczysz -D 3mam kciuki

reklama
Do góry