Loli05
Fanka BB :)
Pewnie tak!jakas skuteczna,ale farciara z ciebie flor87Pytanko: czemu gin każe czekać z sexami? Ma jakaś metodę? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak!jakas skuteczna,ale farciara z ciebie flor87Pytanko: czemu gin każe czekać z sexami? Ma jakaś metodę? [emoji4]
Wierze ze tak... bo dziwne dla mnie to troche[emoji1787][emoji23]Pytanko: czemu gin każe czekać z sexami? Ma jakaś metodę? [emoji4]
Heheh jak zadziala to wam powiem co i jak [emoji1787][emoji23]Pewnie tak!jakas skuteczna,ale farciara z ciebie flor87
O ja... dziwna sytuacja nie wiem czy przeleja jej na konto... ale musisz uwazac zeby sie ktos falszywy nie nawinalW mojej skrzycne na listy byla dzis koperta swiateczna,na moj adres na moje mieszkanie myslalam ze od tesciowej.a tam kartka dla prawnuczka(nie ma prawnukow),ale co najgorsze to czek na 100f!! Spojzalam na imie na kartce a to nie wglada jak nasze nazwisko.(osoba starsza pisala bo mega roztrzesione pismo) i teraz nie wiem jak to oddac do kogo?napislaam na klatce kartke z mysle z jego nazwiskeim zeby sie zglosil do mnie,mysle ze babcia stausienka moze pomylila numery mieszkania...mam problem.moze w banku przeleja te pieniadze spowrotem na jej konto jak mam czek?boje sie zeby sobie nie wzieli
No sroda ranoMoj gin ma chyba racje bo jeszcze nie ma pozytywu... wiec moze ta sroda rano.. i popoludniu od razu tez hahaZobacz załącznik 925916
Coś dla Nas[emoji41]
Chyba dobrze by bylo gdyby to przeszlo? Leki na recepte bylyby darmowe. Zobacz załącznik 925924