reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W mojej skrzycne na listy byla dzis koperta swiateczna,na moj adres na moje mieszkanie myslalam ze od tesciowej.a tam kartka dla prawnuczka(nie ma prawnukow),ale co najgorsze to czek na 100f!! Spojzalam na imie na kartce a to nie wglada jak nasze nazwisko.(osoba starsza pisala bo mega roztrzesione pismo) i teraz nie wiem jak to oddac do kogo?napislaam na klatce kartke z mysle z jego nazwiskeim zeby sie zglosil do mnie,mysle ze babcia stausienka moze pomylila numery mieszkania...mam problem.moze w banku przeleja te pieniadze spowrotem na jej konto jak mam czek?boje sie zeby sobie nie wzieli

W mojej skrzycne na listy byla dzis koperta swiateczna,na moj adres na moje mieszkanie myslalam ze od tesciowej.a tam kartka dla prawnuczka(nie ma prawnukow),ale co najgorsze to czek na 100f!! Spojzalam na imie na kartce a to nie wglada jak nasze nazwisko.(osoba starsza pisala bo mega roztrzesione pismo) i teraz nie wiem jak to oddac do kogo?napislaam na klatce kartke z mysle z jego nazwiskeim zeby sie zglosil do mnie,mysle ze babcia stausienka moze pomylila numery mieszkania...mam problem.moze w banku przeleja te pieniadze spowrotem na jej konto jak mam czek?boje sie zeby sobie nie wzieli
O ja... dziwna sytuacja nie wiem czy przeleja jej na konto... ale musisz uwazac zeby sie ktos falszywy nie nawinal

Moj gin ma chyba racje bo jeszcze nie ma pozytywu... wiec moze ta sroda rano..:p i popoludniu od razu tez haha
1545072719663.jpeg

Załączniki

• 1545072719663.jpeg
    1545072719663.jpeg
    53,7 KB · Wyświetleń: 357
Coś dla Nas[emoji41]
Chyba dobrze by bylo gdyby to przeszlo? Leki na recepte bylyby darmowe.
Screenshot_2018-12-17-20-02-08.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-17-20-02-08.jpeg
    Screenshot_2018-12-17-20-02-08.jpeg
    54,9 KB · Wyświetleń: 361
Ja wlasnie zrobilam owu test i juz jasniejszy,wiec wychodzi na to ze w niedziele musiala byc owu bo kreski byly takie same.zaskoczyla mnie owu w tym miesiacu,zaliczylam sobote wieczor sexow,niedziele nic,i dopiero teraz:(kurde boje sie ze sie nie zgralo.dobrze ze zelu uzylam moze cos to da.to ostatni moj staraczkowy miesiac,od 2019 mam wylane,maz mnie wkurza.Za kazdym razem jak ja mu tlumacze ze musi byc dzis sex bo mam owu to on sie mnie pyta czemu ja sobie nie wybiore weekendu jak on jest wypoczety,i laske mi zrobi i sie posexi...jakbym ja miala wplyw na owu,wrrrrr

reklama
Do góry