reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czytam właśnie że pijana matka urodzila pijane dziecko.... masakra .... my siebstaramy nie pić po owulacji albo niektore wcale a niektorzy piją całą ciążę i sie ona utrzymuje....
Eh zawsze tak jest ze im bardziej się staramy tym gorzej wychodzi... Tez o tym czytałam. Sama znam taka rodzinę co teraz 7 dziecko urodziła jedno zmarło w ogóle do lekarza nie chodziła a co roku kolejna ciąża i tez tylko alko żal tych dzieciaków :(:(:(

reklama
Nie testuję[emoji106] raz ze nie mam testów, a dwa ze nie wierzę w cuda[emoji41]
Okres mam miec wedlug aplikacji 21.12 ale owulacja byla wczesnie, wiec i okres zapewne bedzie wczesniej niz sugeruje to aplikacja
Ale za Ciebie trzymam kciuki[emoji179]
Ja wg aplikacji owulacje mam mieć 21.12 wiec może obu nam się uda Ty nie dostaniesz @ a ja może zaowocuje :-) :)

A mnie bolą od wczoraj piersi.... A wczoraj była owu.... Mam nadzieję że to nie wina prolaktyny bo ostatnio tak miałam jak była za wysoka......

Co do prezentow to ja dla tz mam niecodzienny prezent bo kupuje mu zderzak do jego z4 ma bzika na punkcie swojego autka i wiem ze sam chciał go kupić wiec już widzę oczami wyobraźni jak podskakuje z radości kiedy go zobaczy :rofl::tak:

Co do prezentow to ja dla tz mam niecodzienny prezent bo kupuje mu zderzak do jego z4 ma bzika na punkcie swojego autka i wiem ze sam chciał go kupić wiec już widzę oczami wyobraźni jak podskakuje z radości kiedy go zobaczy :rofl::tak:
Ja dzisiaj zamówiłam dwie koszule w wółczance [emoji3] wiem, że chciał niebieskie, ale chyba się domyślił bo dzisiaj mu coś pokazywalam na allegro i tam na samym dole są "propozycje dla Ciebie" i było pełno męskich koszul [emoji53][emoji23]

Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079
Piękny świecznik. Ty chyba bardzo uzdolniona jesteś[emoji6]
A ja narzekałam na brak mdłości i się doczekałam ;) wczoraj było lekko, a dziś już konkretnie mnie mdli. Ciekawe jak będę znosić to w pracy.
Wspolczuje. Moze to jednorazowa akcja i więcej mdłpsci nie bedzie. Ja np wcale nie mialam mdlosci, za to zasypiałam na stojąco.

Ja dzisiaj zamówiłam dwie koszule w wółczance [emoji3] wiem, że chciał niebieskie, ale chyba się domyślił bo dzisiaj mu coś pokazywalam na allegro i tam na samym dole są "propozycje dla Ciebie" i było pełno męskich koszul [emoji53][emoji23]
Jakby sie dopytywal to powiedz ze koleżanka chce kupić mężowi albo siostra ale powiedz to z pełna obojetnoscia w głosie to będzie ok :-p

reklama
Do góry