reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczynki [emoji4] u nas dzis cos biometr niekorzystny..tak mnie głowa ćmi momentami, ze szok. U nas pogoda cos się wyklarować nie może, bo raz pada, raz sypie, a raz słońce [emoji52] takzr bez sensu... Jutrl jade na powtórkową betę zobaczyć czy rosnie [emoji4][emoji16]
Na pewno super przyrasta ;*

Senność u mnie jest niesamowita.
U mnie to samo !

A ja narzekałam na brak mdłości i się doczekałam ;) wczoraj było lekko, a dziś już konkretnie mnie mdli. Ciekawe jak będę znosić to w pracy.
Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyć ;)

Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]
20181211_160127.jpeg

Załączniki

• 20181211_160127.jpeg
    20181211_160127.jpeg
    68,2 KB · Wyświetleń: 386
Na pewno super przyrasta ;*

U mnie to samo !

Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyć ;)
Dzięki :) tak źle i tak niedobrze :) bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalne ;)

A zmieniając temat, wiadomo coś nowego na temat taty? Jest szansa na operację?

Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079

Super [emoji7]

Dzięki :) tak źle i tak niedobrze :) bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalne ;)

A zmieniając temat, wiadomo coś nowego na temat taty? Jest szansa na operację?

Takie uroki ciąży [emoji6] Trzeba wytrzymać i zobaczysz jak szybko zleci i będziecie malucha tulić [emoji4]
Niestety nic nowego. Czeka w kolejce na badanie u urologa , a badanie dopiero w lutym [emoji53]
Potem zobaczymy czy będą jakieś szanse na tą operacje.. Zostało czekać..

Wreszcie w domu [emoji173]️
Szybko sie szykuje, bo niedługo mamy pracownicze wyjście na kolacje.

Baw się dobrze [emoji8]

reklama
Super [emoji7]

Takie uroki ciąży [emoji6] Trzeba wytrzymać i zobaczysz jak szybko zleci i będziecie malucha tulić [emoji4]
Niestety nic nowego. Czeka w kolejce na badanie u urologa , a badanie dopiero w lutym [emoji53]
Potem zobaczymy czy będą jakieś szanse na tą operacje.. Zostało czekać..

Baw się dobrze [emoji8]
Tak, dam radę dla malucha :)
Do lutego trochę czasu :( mam nadzieje, że wyniki będą dobre i będzie można zrobić zabieg!

Do góry