Dżasta :)
Fanka BB :)
A kiedy masz termin @?
Wg mojego kalendarza na 25 grudnia w 29dc bo ostatnio miałam też 29dc i przyszła @ punktualnie a Ty na kiedy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz termin @?
Mnie od wczoraj boli prawy jajnik więc może owulacja nadeszłaCo to za żel o którym piszecie?
Na pewno super przyrasta ;*Hej dziewczynki [emoji4] u nas dzis cos biometr niekorzystny..tak mnie głowa ćmi momentami, ze szok. U nas pogoda cos się wyklarować nie może, bo raz pada, raz sypie, a raz słońce [emoji52] takzr bez sensu... Jutrl jade na powtórkową betę zobaczyć czy rosnie [emoji4][emoji16]
U mnie to samo !Senność u mnie jest niesamowita.
Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyćA ja narzekałam na brak mdłości i się doczekałam wczoraj było lekko, a dziś już konkretnie mnie mdli. Ciekawe jak będę znosić to w pracy.
U nas jest taaaaka piękna zima [emoji7]Zobacz załącznik 923931
Piękny! [emoji7]Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079
Dzięki tak źle i tak niedobrze bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalneNa pewno super przyrasta ;*
U mnie to samo !
Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyć
Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079
Dzięki tak źle i tak niedobrze bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalne
A zmieniając temat, wiadomo coś nowego na temat taty? Jest szansa na operację?
Wreszcie w domu [emoji173]️
Szybko sie szykuje, bo niedługo mamy pracownicze wyjście na kolacje.
Tak, dam radę dla maluchaSuper [emoji7]
Takie uroki ciąży [emoji6] Trzeba wytrzymać i zobaczysz jak szybko zleci i będziecie malucha tulić [emoji4]
Niestety nic nowego. Czeka w kolejce na badanie u urologa , a badanie dopiero w lutym [emoji53]
Potem zobaczymy czy będą jakieś szanse na tą operacje.. Zostało czekać..
Baw się dobrze [emoji8]