reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczynki [emoji4] u nas dzis cos biometr niekorzystny..tak mnie głowa ćmi momentami, ze szok. U nas pogoda cos się wyklarować nie może, bo raz pada, raz sypie, a raz słońce [emoji52] takzr bez sensu... Jutrl jade na powtórkową betę zobaczyć czy rosnie [emoji4][emoji16]
Na pewno super przyrasta ;*

Senność u mnie jest niesamowita.
U mnie to samo !

A ja narzekałam na brak mdłości i się doczekałam ;) wczoraj było lekko, a dziś już konkretnie mnie mdli. Ciekawe jak będę znosić to w pracy.
Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyć ;)

Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]
20181211_160127.jpeg

Załączniki

• 20181211_160127.jpeg
    20181211_160127.jpeg
    68,2 KB · Wyświetleń: 377
Na pewno super przyrasta ;*

U mnie to samo !

Widzisz tak się bałaś. Ale obyś długo nie musiała się męczyć ;)
Dzięki :) tak źle i tak niedobrze :) bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalne ;)

A zmieniając temat, wiadomo coś nowego na temat taty? Jest szansa na operację?

Zrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079

Super [emoji7]

Dzięki :) tak źle i tak niedobrze :) bez objawów martwię się bo czemu nie dają o sobie znać. Jak już się pojawiają to samopoczucie fatalne ;)

A zmieniając temat, wiadomo coś nowego na temat taty? Jest szansa na operację?

Takie uroki ciąży [emoji6] Trzeba wytrzymać i zobaczysz jak szybko zleci i będziecie malucha tulić [emoji4]
Niestety nic nowego. Czeka w kolejce na badanie u urologa , a badanie dopiero w lutym [emoji53]
Potem zobaczymy czy będą jakieś szanse na tą operacje.. Zostało czekać..

Wreszcie w domu [emoji173]️
Szybko sie szykuje, bo niedługo mamy pracownicze wyjście na kolacje.

Baw się dobrze [emoji8]

reklama
Super [emoji7]

Takie uroki ciąży [emoji6] Trzeba wytrzymać i zobaczysz jak szybko zleci i będziecie malucha tulić [emoji4]
Niestety nic nowego. Czeka w kolejce na badanie u urologa , a badanie dopiero w lutym [emoji53]
Potem zobaczymy czy będą jakieś szanse na tą operacje.. Zostało czekać..

Baw się dobrze [emoji8]
Tak, dam radę dla malucha :)
Do lutego trochę czasu :( mam nadzieje, że wyniki będą dobre i będzie można zrobić zabieg!

Do góry