reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mierzyłam ciśnienie i znow puls mialam 100, za jakiś czas 42[emoji15]
Ja nie wiem co jest grane. Ale nie podoba mi się to. Dobrze ze jutro wizyta. Juz zaczynam sie stresować. Nie wiem czemu[emoji19]

Pamiętam jak w sierpniu miałam też cykl, w którym miałam tyle objawów, że sobie rękę bym dała uciąć, że się udało (zawroty głowy, mdłości, napady głodu, wieczne zmęczenie i jeszcze okres się spóźni) i od tamtej pory już nic sobie nie wyszukuje. Ale Tobie Azulka jak i reszcie dziewczyn życzę dzidzi pod choinkę :* ja mam chwilowy brak nadziei. Ponowym roku wyprobujemy metodę wstrzemiezliwosci przez dwa tyg i jakoś 3/4 dni po @ coś porobimy. A ja sobie zakupie jutro dla odmiany tą pregne plus bo miositogyn nie pomógł :(
W poprzednim cyklu tez tak miałam zawroty głowy i cala reszta później ta spozniajaca sie @ wizyta u gina i wszystko na plus a dwa dni później to okropne krwawienie obiecalam sobie wtedy ze już nie będę o tym myślała i ze trochę odpuszcze wyluzuje ale jakoś jak wiem że dziś @sie kończy to nie mogę sie doczekać owu. Mam nadzieje ze u Ciebie już żadna @ sie nie pojawi. Mocno trzymam kciuki

A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]
Mój gin wynik wysyła mi sms-em jakieś max dwa tygodnie po pobraniu

reklama
Do góry