Genadia
Fanka BB :)
Sliczny świecznikZrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny świecznikZrobiłam sobie świecznik[emoji179]
Tylko świece zapachowe muszę wymienić na nowe bo tej już używane były[emoji4]Zobacz załącznik 924079
Też 25. 12 najpóźniej 26. 12Wg mojego kalendarza na 25 grudnia w 29dc bo ostatnio miałam też 29dc i przyszła @ punktualnie a Ty na kiedy ?
Spytaj lekarza i daj znać co mówił. Dopytaj czy faktycznie picie dużej ilości wody może pomócMierzyłam ciśnienie i znow puls mialam 100, za jakiś czas 42[emoji15]
Ja nie wiem co jest grane. Ale nie podoba mi się to. Dobrze ze jutro wizyta. Juz zaczynam sie stresować. Nie wiem czemu[emoji19]
Zapytam o wszystko. A najbardziej o to czy nie bedzie problemu w staraniach i ciazy. Bo dwóch lekarzy mi mowilo ze jak najbardziej moge zajsc w ciaze. Ale ja musze sie upewnic u kolejnego.Spytaj lekarza i daj znać co mówił. Dopytaj czy faktycznie picie dużej ilości wody może pomóc
Hehe to jak moja mama, ja z lekkoscia otwieram butelkę wody i wypijam dziennie ze 3 l spokojnie a moja mama jak widzi ze ma szklanke wody lyknac to ja mdliJa litra nie moge wypic a co mowiac o 3 litrach[emoji33] jezusie. Mi robi sie niedobrze gdy pije duzo zwyklej wody[emoji15]
W poprzednim cyklu tez tak miałam zawroty głowy i cala reszta później ta spozniajaca sie @ wizyta u gina i wszystko na plus a dwa dni później to okropne krwawienie obiecalam sobie wtedy ze już nie będę o tym myślała i ze trochę odpuszcze wyluzuje ale jakoś jak wiem że dziś @sie kończy to nie mogę sie doczekać owu. Mam nadzieje ze u Ciebie już żadna @ sie nie pojawi. Mocno trzymam kciukiPamiętam jak w sierpniu miałam też cykl, w którym miałam tyle objawów, że sobie rękę bym dała uciąć, że się udało (zawroty głowy, mdłości, napady głodu, wieczne zmęczenie i jeszcze okres się spóźni) i od tamtej pory już nic sobie nie wyszukuje. Ale Tobie Azulka jak i reszcie dziewczyn życzę dzidzi pod choinkę :* ja mam chwilowy brak nadziei. Ponowym roku wyprobujemy metodę wstrzemiezliwosci przez dwa tyg i jakoś 3/4 dni po @ coś porobimy. A ja sobie zakupie jutro dla odmiany tą pregne plus bo miositogyn nie pomógł
Mój gin wynik wysyła mi sms-em jakieś max dwa tygodnie po pobraniuA ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]
Bardzo sie cieszę i gratuluję. Mam nadzieje ze niedługo wszystkie zobaczymy podobny wynik[emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 923695
No sama jestem ciekawa co Ci lekarz powie.Mierzyłam ciśnienie i znow puls mialam 100, za jakiś czas 42[emoji15]
Ja nie wiem co jest grane. Ale nie podoba mi się to. Dobrze ze jutro wizyta. Juz zaczynam sie stresować. Nie wiem czemu[emoji19]