reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mierzyłam ciśnienie i znow puls mialam 100, za jakiś czas 42[emoji15]
Ja nie wiem co jest grane. Ale nie podoba mi się to. Dobrze ze jutro wizyta. Juz zaczynam sie stresować. Nie wiem czemu[emoji19]

Pamiętam jak w sierpniu miałam też cykl, w którym miałam tyle objawów, że sobie rękę bym dała uciąć, że się udało (zawroty głowy, mdłości, napady głodu, wieczne zmęczenie i jeszcze okres się spóźni) i od tamtej pory już nic sobie nie wyszukuje. Ale Tobie Azulka jak i reszcie dziewczyn życzę dzidzi pod choinkę :* ja mam chwilowy brak nadziei. Ponowym roku wyprobujemy metodę wstrzemiezliwosci przez dwa tyg i jakoś 3/4 dni po @ coś porobimy. A ja sobie zakupie jutro dla odmiany tą pregne plus bo miositogyn nie pomógł :(
W poprzednim cyklu tez tak miałam zawroty głowy i cala reszta później ta spozniajaca sie @ wizyta u gina i wszystko na plus a dwa dni później to okropne krwawienie obiecalam sobie wtedy ze już nie będę o tym myślała i ze trochę odpuszcze wyluzuje ale jakoś jak wiem że dziś @sie kończy to nie mogę sie doczekać owu. Mam nadzieje ze u Ciebie już żadna @ sie nie pojawi. Mocno trzymam kciuki

A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]
Mój gin wynik wysyła mi sms-em jakieś max dwa tygodnie po pobraniu

reklama
Do góry