reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurczę mąż mi napisal smsa ze jedzie na sor po pracy.
Dziś go pogryzl kot. Kot sasiadki zaatakowal Naszego małego kota, i mąż chciał go odgonic a ten go ugryzł w rękę. Odkaziliśmy ranę. Ale mąż mówił mi teraz że spuchła mu ręka i ledwo palcem rusza.
Sąsiadka mówiła ze kot był szczepiony.
Ale sie wystraszylam
O kurczę daj znać co mu powiedzieli na pohotowiu

reklama
Dziś go pogryzl kot. Kot sasiadki zaatakowal Naszego małego kota, i mąż chciał go odgonic a ten go ugryzł w rękę. Odkaziliśmy ranę. Ale mąż mówił mi teraz że spuchła mu ręka i ledwo palcem rusza.
Ale sie wystraszylam
O kurcze, masakra... Chyba trzeba będzie potwierdzić ze kot był szczepiony... Hmm nieciekawa historia....

Kurcze mogliśmy od razu z tym do lekarza jechac, bo wlasnie tak rozmyslam po tym co maz mi napisal czy ten kot faktycznie byl szczepiony[emoji19]
Ja pierdziele no takie historie to tylko Nam sie przytrafiaja[emoji19]

Kurczę kochana teraz to się nie zamartwiaj bo to nic nie da już po ptakach i nic nie zrobisz- mąż pojedzie na sor i mu powiedzą co i jak :hmm:

Kurcze mogliśmy od razu z tym do lekarza jechac, bo wlasnie tak rozmyslam po tym co maz mi napisal czy ten kot faktycznie byl szczepiony[emoji19]
Mnie kiedyś mój własny kot użarł tak, że rękę mialam 3 razy grubszą i palcami nie mogłam ruszać wiec pojechałam na pogotowie. Dostałam tylko zastrzyk na tężec i chyba rivanol do przemywania. Wscieklizna to nie była ;)

Szczepienie kota nic nie zmienia poza wścieklizną, ale ona chyba nie panuje teraz nigdzie w Polsce. Pewnie zastrzyk przeciwtężcowy mu zrobią.

Ale sie wystraszylam
O kurde.... Ale jaja.... Dawaj znac na bieżąco.

reklama
Azulka nie martw się ,pewnie skończy się na zastrzyku przeciwtężcowym i będzie dobrze. Daj znać czy wszystko okej !
Mi @ wypada na 1 stycznia, ale jakoś nie mam nadziei na ten miesiąc.
Duuużo stresu mam w pracy
To będziemy oczekiwać wspólnie :D ;**
No dokładnie to byłaby MEEEEGA niespodzianka :D
Tego Wam życzę dziewczyny , żeby była cudowna niespodzianka w tym 2019 !!!
Wszystko jest możliwe i wkońcu się uda!

A ja mogę się pochwalić , że kolejny miesiąc zaczynam z choróbskiem [emoji53]. Tym razem boli mnie gardło , cudownie. Herbata z cytryną czeka!

Do góry