O kurczę daj znać co mu powiedzieli na pohotowiuKurczę mąż mi napisal smsa ze jedzie na sor po pracy.
Dziś go pogryzl kot. Kot sasiadki zaatakowal Naszego małego kota, i mąż chciał go odgonic a ten go ugryzł w rękę. Odkaziliśmy ranę. Ale mąż mówił mi teraz że spuchła mu ręka i ledwo palcem rusza.
Sąsiadka mówiła ze kot był szczepiony.
Ale sie wystraszylam
reklama
Jola90
Fanka BB :)
O kurcze, masakra... Chyba trzeba będzie potwierdzić ze kot był szczepiony... Hmm nieciekawa historia....Kurczę mąż mi napisal smsa ze jedzie na sor po pracy.
Dziś go pogryzl kot. Kot sasiadki zaatakowal Naszego małego kota, i mąż chciał go odgonic a ten go ugryzł w rękę. Odkaziliśmy ranę. Ale mąż mówił mi teraz że spuchła mu ręka i ledwo palcem rusza.
Ale sie wystraszylam
Dżasta :)
Kurcze mogliśmy od razu z tym do lekarza jechac, bo wlasnie tak rozmyslam po tym co maz mi napisal czy ten kot faktycznie byl szczepiony[emoji19]
Ja pierdziele no takie historie to tylko Nam sie przytrafiaja[emoji19]
Kurczę kochana teraz to się nie zamartwiaj bo to nic nie da już po ptakach i nic nie zrobisz- mąż pojedzie na sor i mu powiedzą co i jak
Genadia
Mnie kiedyś mój własny kot użarł tak, że rękę mialam 3 razy grubszą i palcami nie mogłam ruszać wiec pojechałam na pogotowie. Dostałam tylko zastrzyk na tężec i chyba rivanol do przemywania. Wscieklizna to nie byłaKurcze mogliśmy od razu z tym do lekarza jechac, bo wlasnie tak rozmyslam po tym co maz mi napisal czy ten kot faktycznie byl szczepiony[emoji19]
MasterKa
Tak [emoji16] lekarz powiedział, że nie ma takiej potrzeby, jeżeli nie ma plamień, niepokojących objawów itp. Ale jeżeli mam uspokoić głowę to nie ma przeciwwskazań [emoji16]Jutro powtarzasz betę? [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
MasterKa
O kurde.... Ale jaja.... Dawaj znac na bieżąco.Kurczę mąż mi napisal smsa ze jedzie na sor po pracy.
Ale sie wystraszylam
To koniecznie napisz jaki wynik [emoji813]Tak [emoji16] lekarz powiedział, że nie ma takiej potrzeby, jeżeli nie ma plamień, niepokojących objawów itp. Ale jeżeli mam uspokoić głowę to nie ma przeciwwskazań [emoji16]
MasterKa
Da się zrobić [emoji7]To koniecznie napisz jaki wynik [emoji813]
reklama
buterrfly
Azulka nie martw się ,pewnie skończy się na zastrzyku przeciwtężcowym i będzie dobrze. Daj znać czy wszystko okej !Kurcze mogliśmy od razu z tym do lekarza jechac, bo wlasnie tak rozmyslam po tym co maz mi napisal czy ten kot faktycznie byl szczepiony[emoji19]
Mi @ wypada na 1 stycznia, ale jakoś nie mam nadziei na ten miesiąc.
Duuużo stresu mam w pracy
To będziemy oczekiwać wspólnie ;**
Tego Wam życzę dziewczyny , żeby była cudowna niespodzianka w tym 2019 !!!No dokładnie to byłaby MEEEEGA niespodzianka
Wszystko jest możliwe i wkońcu się uda!
A ja mogę się pochwalić , że kolejny miesiąc zaczynam z choróbskiem [emoji53]. Tym razem boli mnie gardło , cudownie. Herbata z cytryną czeka!