reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hana nie sądzę :) Ona ma taki zwyczaj z tym szampanem na mikołaja. Poza tym mam wrażenie, że ona myśli, że my nie będziemy mieć nigdy dzieci ;)
Haha wykręć się, ze byłaś u dentysty i masz antybiotyk w zębie [emoji16] moja kumpela tak na początku odmawiała alko wszedzie [emoji23][emoji23] a zęba Ci nie sprawdzi [emoji23]

reklama
Haha wykręć się, ze byłaś u dentysty i masz antybiotyk w zębie [emoji16] moja kumpela tak na początku odmawiała alko wszedzie [emoji23][emoji23] a zęba Ci nie sprawdzi [emoji23]

Tego argumentu też już używałam jeszcze podczas starań jak mnie częstowała. :) Muszę cos wykombinować.

Ubraliśmy z mężem choinkę[emoji320][emoji318][emoji319]
No i tak się zaczęliśmy wyglupiać że wylądowaliśmy na podłodze pod tą choinką, i nie trudno się domyśleć że w końcu choinka poleciala na Nas[emoji13][emoji23]
Szklane bombki pobite[emoji13]
Ale smiechu było[emoji5] my lubimy sobie czasami podokuczać[emoji108][emoji111][emoji13][emoji14][emoji4]

reklama
Do góry