martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Jak nic nie widać, to pewnie dziewczynka [emoji23]
Słodkie foto! Rośnijcie zdrowo dalej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Uwielbiam patrzeć na takie zdjęcia [emoji2956] rosnijcie zdrowo i spokojnie [emoji7]Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Super fotka szkoda że przez całą ciążę nie mozna takich dostawaćDziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Piękne[emoji173][emoji179]Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Po paru latach staran to chyba juz tak sie nie da nie myslec..U mnie Mikołaj był
Powiem Wam dziewczyny ze to chyba trzeba się odstresowac i na spontana zaszaleć wtedy będzie mila niespodzianka, może to psychika blokuje? Hmmm
Popieram[emoji106]Po paru latach staran to chyba juz tak sie nie da nie myslec..
Ona to specjalnie robi,podpuszcza cieU mnie teściowa już dzwoniła do męża, że mamy przyjść na mikołajowego szampana i nie wiem jak się wykręcić bo już tydzień temu ściemniałam, że mnie głowa boli jak częstowała winkiem.
Ona to specjalnie robi,podpuszcza cie
Po paru latach staran to chyba juz tak sie nie da nie myslec..