Dżasta :)
Fanka BB :)
Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Oo jaki bobasek słodki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Ja zawsze sprawdzam [emoji41]Nigdy mi nie przyszlo do glowy aby sprawdzac czy w opakowaniu sa wszystkie jajka[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale od teraz bede[emoji13][emoji13][emoji13]
Myślę, ze stanie na tym zestawie do robienia drinków [emoji16] w tamtym roku wynajęli mieszkanie, więc kupili sobie całe wyposażenie. Także nie wiem co im trzeba bo oni nie mieszkają w PL, a ja nigdy u nich nie byłam. Mąż był, ale jak to facet, nie zwrócił uwagi na kolory, dodatki, albo czy coś mają a czegos nie [emoji23][emoji23][emoji23]
Piątka! [emoji16] też tak robięJa wszystko sprawdzam,date,jajka,czy szynka sie nie swieci,czy mieso jakies w paczce nie ma dziwnego koloru,czy nie obgryzione,czy winogrona nie splesniale,czy mandarynki twarde hahah.Bylabym zla jak bym kupila cos zepsutego,maz tez sie nauczyl patrzec na daty.Malo tego wygrzebuje z jak najdalsza data przydatnosci,ku wielkiej nie checi ekspedientek
Gratuluję, śliczna dziadzia. Kocham patrzeć na takie zdjęciaDziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.
Chętnie bym już ubrała choinkę ale boję się że ona do jutra nie dożyje [emoji14]Już mam pierwszego lokatora na choince[emoji23] wszystkie bombki i ozdoby z dolu juz leżą na podłodze[emoji13]Zobacz załącznik 922751