reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Myślę, ze stanie na tym zestawie do robienia drinków [emoji16] w tamtym roku wynajęli mieszkanie, więc kupili sobie całe wyposażenie. Także nie wiem co im trzeba bo oni nie mieszkają w PL, a ja nigdy u nich nie byłam. Mąż był, ale jak to facet, nie zwrócił uwagi na kolory, dodatki, albo czy coś mają a czegos nie [emoji23][emoji23][emoji23]

No tak na faceta to nie ma co liczyć w takich sytuacjach :p

Ja wszystko sprawdzam,date,jajka,czy szynka sie nie swieci,czy mieso jakies w paczce nie ma dziwnego koloru,czy nie obgryzione,czy winogrona nie splesniale,czy mandarynki twarde hahah.Bylabym zla jak bym kupila cos zepsutego,maz tez sie nauczyl patrzec na daty.Malo tego wygrzebuje z jak najdalsza data przydatnosci,ku wielkiej nie checi ekspedientek

Już mam pierwszego lokatora na choince[emoji23] wszystkie bombki i ozdoby z dolu juz leżą na podłodze[emoji13]
20181206_162905.jpeg

Załączniki

• 20181206_162905.jpeg
    20181206_162905.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 417
Ja wszystko sprawdzam,date,jajka,czy szynka sie nie swieci,czy mieso jakies w paczce nie ma dziwnego koloru,czy nie obgryzione,czy winogrona nie splesniale,czy mandarynki twarde hahah.Bylabym zla jak bym kupila cos zepsutego,maz tez sie nauczyl patrzec na daty.Malo tego wygrzebuje z jak najdalsza data przydatnosci,ku wielkiej nie checi ekspedientek
Piątka! [emoji16] też tak robię

Dzwoniłam do gina. I od 14 grudnia mam monitoring ;-) ciekawe co na to moj szef jak mu zaspiewam ze musze tydzien wychodzic wczesniej z pracy-to jakos przeboleje mysle- ale co lepsze nie bedzie mnie na wigilii firmowej ktora on ubóstwia [emoji39][emoji6]

reklama
Ja jutro ide na pracownicza impreze swiateczna,restauracja i zarcie plus drinki oplacone przez szefa.zabaczymy jak bedzie,jak dobre humory i towarzystwo to i dobra impreza:)

Do góry