1
185097
Gość
Genialny prezent[emoji4][emoji173]To może lubią winko.
Dobre wino + piękne duże lampki do wina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Genialny prezent[emoji4][emoji173]To może lubią winko.
Dobre wino + piękne duże lampki do wina
Pat i jak wam się sprawdza? M mnie namawia na zakup, ale nie jestem przekonana...Ja z mężem ostatnio dostałam taki elektryczny pojemnik do gotowania na parze Zobacz załącznik 922647
a może taki zestaw do drinków, a wiaderko do lodu przyda się żeby schłodzić wódeczkęNo właśnie oni są wódkowi oboje [emoji33][emoji33]
No ja bym sie z takiego cieszyła [emoji2956][emoji2956]Genialny prezent[emoji4][emoji173]
Oooo.... W sumie spoko [emoji2956][emoji16][emoji848]a może taki zestaw do drinków, a wiaderko do lodu przyda się żeby schłodzić wódeczkę [emoji14] Zobacz załącznik 922652
Dostaliśmy w czerwcu i jeszcze NIGDY nie używałamPat i jak wam się sprawdza? M mnie namawia na zakup, ale nie jestem przekonana...
O ja miałam te same i w tym miesiącu tak dziwnie się czuję z tym moim nie sprawdzaniem niczego bo już się przyzwyczaiłam [emoji14]Kup sobie takie, a bedziesz zadowolona[emoji5]
Ja bylam sceptycznie nastawiona do testow z allegro. Ale akurat te pokazuja mi owulacje tak jak pokazywaly te z Rossmana[emoji5]
Ok 30 zl dalam razem juz z wysylka za 50 sztuk plus 5 ciazowych. Zobacz załącznik 922650
Jaki bobas fajny super rośnijcie dalej zdrowoDziewczyny wszystko super. Dziecko zdrowe prawidłowo się rozwija ale płci nie.znam.