reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ubraliśmy z mężem choinkę[emoji320][emoji318][emoji319]
No i tak się zaczęliśmy wyglupiać że wylądowaliśmy na podłodze pod tą choinką, i nie trudno się domyśleć że w końcu choinka poleciala na Nas[emoji13][emoji23]
Szklane bombki pobite[emoji13]
Ale smiechu było[emoji5] my lubimy sobie czasami podokuczać[emoji108][emoji111][emoji13][emoji14][emoji4]
To mieliście sprzątania :D

reklama
Do tej całej magii grudnia jeszcze by mógł spaść śnieg :D uwielbiam patrzeć jak sobie powoli lecą grube płatki śniegu :) ja Mikołaja wypatruje ale też coś do mnie nie chce zawitac [emoji14] chyba uznał że jestem za stara ;)

No ja też lubię widok powoli lecących płatków śniegu :-) :)
A Mikołaj to przyszedł do mnie jak wróciłam z pracy a sama byłam Mikołajem przed pracą :rofl2:

No nie fajnie Cie potraktowali. Ale u mnie tez nie robią takich zapisów dlugoterminowych[emoji19]
Ja chodzę do mojego gina na nfz tylko na cytologie i w razie infekcji. A z Naszym problemem odnosnie zajscia w ciąże bylam juz prywatnie u innego gina[emoji4]

To tak jak ja, jak na cytologie i zapalenie to na NFZ, a jak się coś dzieję, np okresu nie dostałam to poszłam prywatnie i jak nie mogłam zajść teraz to we wrześniu byłam też prywatnie , bardzo fajna kobietka i ona właśnie zleciła badanie nasienia, dała mi skierowanie na USG piersi bo ciotka miała raka piersi i zupełnie inna gadka prywatnie a na NFZ to wiadomo - wpadła i wypadła i dalej nic nie wie :hmm::no2:

Wiecie co? Oszukali mnie na jajka[emoji23]
Moj maz dzis w południe pojechal do sklepu po pare rzeczy, w tym po jajka. Bo zachciało mi sie na kolacje pasty jajecznej. No i chciałam ja teraz zrobić, otwieram te jajka i zonk! Nie ma dwóch sztuk![emoji33][emoji23][emoji13]
Jezusie czy takie rzeczy tylko mi sie zdarzają?[emoji13]

Dziewczyny...co Wam przychodzi do głowy na hasło "wspólny prezent dla małżeństwa pod choinkę "? Chcemy z mężem cos kupic pod choinkę jego bratu i żonie. Cos praktycznego. I nic mi do głowy nie przychodzi.... Tak się zajęłam tymi prezentami, że zapomniałam o nich [emoji33][emoji23][emoji23]

Może coś do domu z czego korzystają wspólnie tak żeby nie było kłótni , że jedno to używa a drugie nie :p musiałabyś podpytać czego im brakuje ;) a jak nie to jakąś kamasutrę to oboje skorzystają :D :p

Moj maz dzis w południe pojechal do sklepu po pare rzeczy, w tym po jajka. Bo zachciało mi sie na kolacje pasty jajecznej. No i chciałam ja teraz zrobić, otwieram te jajka i zonk! Nie ma dwóch sztuk![emoji33][emoji23][emoji13]
To tak jak nam kiedyś 3 brakowało [emoji1787] od tego czasu jak kupujemy to zawsze otwieramy opakowanie i sprawdzamy [emoji16]

Po prostu mąż nie zajrzał do środka :p
Ja zawsze zaglądam do jajek czy nie są potłuczone ;)
Albo może kogoś po drodze musiał rzucić jajkiem :-D:-D

Może coś do domu z czego korzystają wspólnie tak żeby nie było kłótni , że jedno to używa a drugie nie [emoji14] musiałabyś podpytać czego im brakuje ;) a jak nie to jakąś kamasutrę to oboje skorzystają :D :p
Myślę, ze stanie na tym zestawie do robienia drinków [emoji16] w tamtym roku wynajęli mieszkanie, więc kupili sobie całe wyposażenie. Także nie wiem co im trzeba bo oni nie mieszkają w PL, a ja nigdy u nich nie byłam. Mąż był, ale jak to facet, nie zwrócił uwagi na kolory, dodatki, albo czy coś mają a czegos nie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry